Український борщ
(покроковий рецепт з фото)
Борщ - українська національна страва ще з часів козаків. Я вам пропоную його класичний рецепт з буряком, квасолею і сметаною. Страва не тільки дуже смачне, але і ситне, а ще й корисне.
Сусідить з Росією невелика країна Україна славиться на весь світ не тільки своїм салом, але і, звичайно ж, надзвичайно смачним борщем. Який же українець прожив життя, не мав я вчинити хоч раз в тиждень цей еліксир сили м'язів і духу? А якщо приправити його сметаною, так, з пончиками! .. Загалом, не побачивши дно каструлі, від столу не відійдеш. Отже, як приготувати український борщ? Кожна господиня скаже, що в борщі все повинно бути своє, з городу. В першу чергу, звичайно, буряк. Не дарма англійці називають борщ «Beetroot soup» - буряковий суп. За різними рецептами буряк можна кинути в підливу і обсмажити на сковороді, або кинути відразу варитися з м'ясом і квасолею. Борщ без сметани - це не борщ, але не поспішайте кидати її в каструлю, сметану прийнято подавати окремо. Також обов'язково з борщем подаються повітряні пампушки з часником і різна зелень: молодий лук, петрушка і кріп. Приготуйте це блюдо, і вам обов'язково захочеться його повторити.
- Вода - 3 L
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Буряк - 1 штука
- Лук молодий - 2 штуки
- Капуста молода білокачанна - 0, 5 штуки
- Квасоля - 150 грам
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Перець духмяний мелений - 2 щіпки
- Крем - 2-3 Ст. Ложок (для подачі)
- Зелень - - За смаком (для подачі)