Угорська закуска «дядя Ваня»
(покроковий рецепт з фото)
Угорська закуска "дядя Ваня" готується з моркви, лука, помідорів і болгарського перцю. Виходить смачна й поживна зиязик заготівля.
Часто господині не знають, що приготувати на зиму з овочів. Угорська закуска "дядя Ваня" - прекрасний рецепт на зиму. З помідор, лука, морквини і болгарського перцю виходить ароматний і смачний салат.
- Помідори - 600 грам
- Морквина - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Перець болгарський - 400 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цукор - 30 грам
- Сіль - 7 грам
- Оцет 9% - 7 грам
- Масло рослинне - 30 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування угорської закуски "дядя Ваня" на зиму.
Лук і болгарський перець наріжте півкільцями.
Помідори наріжте часточками, а морквину натріть на тертці.
Влийте в каструлю масло, додайте овочі, часник і спеції. Гасіть на середньому вогні 15-20 хвилин.
Овощи сварились, влийте оцет, перемішайте і зніміть з вогню. Салат готовий.
Заповніть простерилізовані банки салатом.
Закатати кришками і дайте охолонути під теплою ковдрою. Вихід - 3 баночки по 400 грам. Смачного!