Рецепт Угорська закуска «дядя Ваня» фото

Угорська закуска «дядя Ваня»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Угорська закуска"дядя Ваня" готується з моркви, лука, помідорів і болгарського перцю. Виходить смачна й поживна зиязик заготівля.

Опис приготування:

Часто господині не знають, що приготувати на зиму з овочів. Угорська закуска"дядя Ваня" - прекрасний рецепт на зиму. З помідор, лука, морквини і болгарського перцю виходить ароматний і смачний салат.

  • Помідори - 600 грам
  • Морквина - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Перець болгарський - 400 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Цукор - 30 грам
  • Сіль - 7 грам
  • Оцет 9% - 7 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
угорська закуска
Підготуйте інгредієнти для приготування угорської закуски"дядя Ваня" на зиму.
угорська закуска
Лук і болгарський перець наріжте півкільцями.
угорська закуска
Помідори наріжте часточками, а морквину натріть на тертці.
угорська закуска
Влийте в каструлю масло, додайте овочі, часник і спеції. Гасіть на середньому вогні 15-20 хвилин.
угорська закуска
Овощи сварились, влийте оцет, перемішайте і зніміть з вогню. Салат готовий.
угорська закуска
Заповніть простерилізовані банки салатом.
угорська закуска
Закатати кришками і дайте охолонути під теплою ковдрою. Вихід - 3 баночки по 400 грам. Смачного!

Схожі рецепти