Рецепт Угорська коржик «лангош» фото

Угорська коржик «лангош»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Тісто , Здобне дрожевое тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі , Солоне
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Проста, ситна і смачна, як споконвічно селянська їжа, угорська коржик лангош готується так само легко і швидко, як і зникає зі столу. Секрет лангош в ароматному сметанно-часниковому соусі, яким рясно поливають гарячі коржі, а також тертий сир.

Опис приготування:

Тісто для лангош можна замішувати і на суміші води з молоком. Також можна робити лангош без яйця. Пробуйте і діліться враженнями!

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Яйце - 1 штука (не обов'язково)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком(1 ст. L. - в тісто і для смаження)
  • Крем - 400 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сир твердий - 200 грам
угорська коржик «лангош» - фото крок 1
Ось такі продукти потрібні для приготування лангош.
угорська коржик «лангош» - фото крок 2
Просійте борошно, змішайте її з цукром, сіллю і дріжджами. Влийте тепле молоко і додайте рослинне масло. Вбийте яйце або готуйте без нього. Швидко замісіть ніжне некруте тісто. Дайте йому підійти в обсязі в два рази.
угорська коржик «лангош» - фото крок 3
Поки тісто підходить, змішайте сметану з тертим часником і посоліть за смаком. Натріть побільше сиру на середній терці.
угорська коржик «лангош» - фото крок 4
Тісто, що підійшло обомніте і розділіть на шматочки розміром з середнє яблуко.
угорська коржик «лангош» - фото крок 5
Сформуйте коржі, наколи виделкою і смажте на розігрітій олії під кришкою на повільному вогні.
угорська коржик «лангош» - фото крок 6
Гарячі коржі відразу ж рясно поливайте сметанним соусом і щедро посипайте сиром.
угорська коржик «лангош» - фото крок 7
І відразу ж подавайте прямо з печі!

Схожі рецепти