Рецепт Угорська ватрушка в мультиварці фото

Угорська ватрушка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Ватрушки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шукаєте рецепт смачної сирної випічки? Зверніть увагу на цей. Виходить дуже ніжна і смачна ватрушка, приготована в мультиварці. Вона порадує вас своїм насиченим ароматом і смаком.

Опис приготування:

Випічка в мультиварці готується без клопоту. Треба тільки швидко змішавши всі інгредієнти, покласти їх в чашу мультиварки і включити потрібний режим. І можна спокійно займатися домашніми справами. Цей рецепт дійсно дуже простий. Угорська ватрушка складається з дуже корисних компонентів. Найважливіше те, що в ній досить багато сирної начинки і досить тонкий шар тіста. Цей десерт подобається всім. Для матусь це один з варіантів нагодувати сиром дитини. Смачно, корисно і без клопоту!

  • Яйця - 5 штук(2 шт. - для тіста, 3 шт. - для начинки)
  • Цукор - 1 Склянка(0, 5 склянки - для тіста, 0, 5 склянки - для начинки)
  • Крем - 1 Склянка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Какао - 1-2 Ст. Ложок
  • Сир - 500 грам
  • Крохмаль або манка - 1 Ст. Ложка
угорська ватрушка в мультиварці - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати угорську ватрушку в мультиварці, змішайте всі інгредієнти для її начинки: яйця, сир, цукор, крохмаль (або манку, залежить від вашого вибору). Потім все збийте занурювальним блендером, щоб утворилася однорідна маса.
угорська ватрушка в мультиварці - фото крок 2
2. Підготуйте тісто наступним чином: яйця збийте до утворення піни. Потім поступово вмішати сметану і попередньо розтоплене вершкове масло. Всипте трохи соди і ретельно перемішайте. Додайте борошно, какао-порошок. Замісити тісто.
угорська ватрушка в мультиварці - фото крок 3
3. Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом. Додайте частину тесту. Потім викладіть начинку. Зверху заповніть залишилася частиною тіста.
угорська ватрушка в мультиварці - фото крок 4
4. Випікайте в режимі «кекс». Часу знадобиться 50 хвилин плюс ще 50 хвилин. Коли час вийде і кекс буде готовий. Чи не діставайте його відразу. Дайте можливість побути йому в мультиварці ще 5 хвилин. Після цього дістаньте, наріжте шматочками і подавайте разом з чаєм, какао або кави.

Схожі рецепти