Угорська ватрушка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте рецепт смачної сирної випічки? Зверніть увагу на цей. Виходить дуже ніжна і смачна ватрушка, приготована в мультиварці. Вона порадує вас своїм насиченим ароматом і смаком.
Випічка в мультиварці готується без клопоту. Треба тільки швидко змішавши всі інгредієнти, покласти їх в чашу мультиварки і включити потрібний режим. І можна спокійно займатися домашніми справами. Цей рецепт дійсно дуже простий. Угорська ватрушка складається з дуже корисних компонентів. Найважливіше те, що в ній досить багато сирної начинки і досить тонкий шар тіста. Цей десерт подобається всім. Для матусь це один з варіантів нагодувати сиром дитини. Смачно, корисно і без клопоту!
- Яйця - 5 штук(2 шт. - для тіста, 3 шт. - для начинки)
- Цукор - 1 Склянка(0, 5 склянки - для тіста, 0, 5 склянки - для начинки)
- Крем - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Какао - 1-2 Ст. Ложок
- Сир - 500 грам
- Крохмаль або манка - 1 Ст. Ложка
1. Перед тим як приготувати угорську ватрушку в мультиварці, змішайте всі інгредієнти для її начинки: яйця, сир, цукор, крохмаль (або манку, залежить від вашого вибору). Потім все збийте занурювальним блендером, щоб утворилася однорідна маса.
2. Підготуйте тісто наступним чином: яйця збийте до утворення піни. Потім поступово вмішати сметану і попередньо розтоплене вершкове масло. Всипте трохи соди і ретельно перемішайте. Додайте борошно, какао-порошок. Замісити тісто.
3. Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом. Додайте частину тесту. Потім викладіть начинку. Зверху заповніть залишилася частиною тіста.
4. Випікайте в режимі «кекс». Часу знадобиться 50 хвилин плюс ще 50 хвилин. Коли час вийде і кекс буде готовий. Чи не діставайте його відразу. Дайте можливість побути йому в мультиварці ще 5 хвилин. Після цього дістаньте, наріжте шматочками і подавайте разом з чаєм, какао або кави.