Рецепт Тушкований селера з овочами фото

Тушкований селера з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Селера , Стебло селери
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Для легкого вечері або дієтичного обіду можна приготувати тушкований селера з овочами - просте і дуже смачна страва.

Опис приготування:

Як приготувати тушкований селера з овочами, а головне з чого? Все дуже просто - підійдуть будь-які овочі, які злегка залежалися в холодильнику. Пропоную вашій увазі самий простий і швидкий спосіб приготувати цю страву.

1. Середню цибулину очистити і дрібно нарізати.

2. У сковороду налити трохи олії, добре розігріти його і відправити туди цибулю. Підсмажити цибулю до золотистого кольору.

3. Невелику моркву натерти на дрібній тертці і відправити до підсмаженої цибулі.

4. Часник дрібно порізати і відправити на сковороду.

5. На помідорах зробити маленькі надрізи і обдати окропом. Через хвилину залити холодною водою і зняти шкірку. М'якоть порізати невеликими шматочками і покласти в сковороду.

6. Загасити овочі і випарувати рідину.

7. Селера порізати смужками і додати до овочів. Посолити і поперчити за смаком.

Можна зберегти селера злегка хрустким, тоді потримати на сковороді його слід не більше 5 хвилин.

Цей простий рецепт тушкованого селери з овочами можна доповнити кабачками, цвітною капустою або будь-якими іншими овочами.


  • Стебло селери - 2 штуки
  • Помідор - 5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Як приготувати тушкований селера з овочами, а головне з чого? Все дуже просто - підійдуть будь-які овочі, які злегка залежалися в холодильнику. Пропоную вашій увазі самий простий і швидкий спосіб приготувати цю страву.

1. Середню цибулину очистити і дрібно нарізати.

2. У сковороду налити трохи олії, добре розігріти його і відправити туди цибулю. Підсмажити цибулю до золотистого кольору.

3. Невелику моркву натерти на дрібній тертці і відправити до підсмаженої цибулі.

4. Часник дрібно порізати і відправити на сковороду.

5. На помідорах зробити маленькі надрізи і обдати окропом. Через хвилину залити холодною водою і зняти шкірку. М'якоть порізати невеликими шматочками і покласти в сковороду.

6. Загасити овочі і випарувати рідину.

7. Селера порізати смужками і додати до овочів. Посолити і поперчити за смаком.

Можна зберегти селера злегка хрустким, тоді потримати на сковороді його слід не більше 5 хвилин.

Цей простий рецепт тушкованого селери з овочами можна доповнити кабачками, цвітною капустою або будь-якими іншими овочами.

Схожі рецепти