Рецепт Тушковані реберця фото

Тушковані реберця
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Реберця
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування тушкованих яловичих реберець з беконом, цибулею, морквою і прянощами.

Тушковані у вині і бульйоні яловичі реберця надзвичайно соковиті і ароматні.

  • Яловичих реберець - 8 штук
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Борошна - 1/4 склянки
  • Тунець (бекону) - 6 скибочок
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Порт-salotų - 2 штуки
  • Червоного або білого вина - 2 склянки
  • Гілочки чебрецю - 2 штуки
  • Гілочки розмарину - 2 штуки
тушковані реберця - фото крок 1
1. Нарізати бекон, цибулину і моркву кубиками. Дрібно нарізати цибулю-шалот. Приправити реберця сіллю і перцем, обваляти в борошні. Відкласти в сторону.
тушковані реберця - фото крок 2
2. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки. Відкласти в сторону.
тушковані реберця - фото крок 3
3. Додати оливкову олію в сковороду і збільшити вогонь. Обсмажити яловичі реберця з усіх боків, близько 45 секунд з кожної сторони. Прибрати з сковороди і відставити убік. Зменшити вогонь до середнього.
тушковані реберця - фото крок 4
4. Додати цибулю, морква і цибуля-шалот на сковорідку і смажити протягом 2 хвилин. Влити вино і перемішати. Довести до кипіння і варити 2 хвилини.
тушковані реберця - фото крок 5
5. Додати бульйон, 1 чайну ложку солі і мелений чорний перець. Додати більше солі, якщо необхідно. Додати реберця, вони повинні бути майже повністю занурені в рідину. Додати чебрець і розмарин.
тушковані реберця - фото крок 6
6. Накрити кришкою і помістити в духовку. Гасити 2 годин 175 градусах, потім зменшити вогонь до 160 і тушкувати ще від 30 до 45 хвилин. Реберця повинні бути ніжними. Дати охолонути 20 хвилин в сковороді під кришкою перед подачею на стіл. Подавати з вершковою полентою.

Схожі рецепти