Тушковані маслюки
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували тушковані маслюки в домашніх умовах? Якщо ні - тоді настійно рекомендую спробувати, оскільки їх смак не можна порівняти ні з яким іншим блюдом!
З кашею, картоплею або макаронними виробами це блюдо поєднується найкращим чином. Я іноді балую своїх близьких смачними маслятами, які просто ідеальні в смаженому вигляді. Спробуйте приготувати тушковані маслюки в домашніх умовах і насолодитеся незабутнім і неповторним смаком.
- Масло - 700 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
1. Отже, приготувати тушковані маслюки в домашніх умовах - відповідальну справу. Нам потрібно їх попередньо замочити на півгодини, після чого нарізати за бажаним розміром і відправити варитися. Варити гриби можна і цілими, але тоді процес ще трохи затягнеться.
2. Наріжте цибулю і моркву і залиште чекати своєї черги. Поки варяться гриби можете зайнятися приготуванням гарніру. Я зазвичай готую картопляне пюре.
3. Смажимо маслюки на невеликому вогні до повного википання рідини. В кінці кидаємо цибулю і моркву і доводимо до готовності.
4. Тепер додайте сметану і тушкуйте ще хвилин 15-20. При подачі документів не забудьте присипати зеленню. На гарнір можна вибрати і кашу, але картопля гармонує з грибами найкраще.
5. Ось такими вони виходять в готовому вигляді. Їх зовнішні і смакові якості вразять смакові рецептори будь-якого гурмана!