Рецепт Тушковані кальмари фото

Тушковані кальмари
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Ніжне блюдо з морепродуктів, приємний вершковий смак набуває цибулю і кальмар. Можна купити тушки кальмарів або шматочком, як у мене. Дивіться як швидко і смачно приготувати тушковані кальмари.

Опис приготування:

Поріжте цибулю і кальмари, на вершковому маслі посмажте до повної готовності спочатку цибулю, потім рівно хвилину з кальмарами і після дві хвилини зі сметаною. Готово!

  • Кальмар - 300 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
тушковані кальмари - фото крок 1
Приготуйте продукти. Шматочок кальмара просто вимийте під проточною водою, дайте їй стекти. Якщо кальмар був заморожений, то необхідно розморозити при кімнатній температурі. Цибулю очистіть від челухі, spolosnite.
тушковані кальмари - фото крок 2
Дві цибулини поріжте півкільцями, трохи примніть руками, щоб роз'єдналися колечка.
тушковані кальмари - фото крок 3
Вершкове масло розтопіть на сковороді, пассеруйте в ньому цибулю до готовності. Занадто зарумянівать цибуля не варто, інакше набуде гіркуватий смак.
тушковані кальмари - фото крок 4
Шматочок кальмара поріжте тонко, пам'ятайте, що його не можна довго готувати, інакше він стане жорстким.
тушковані кальмари - фото крок 5
Додайте його до готового цибулі, обсмажте хвилинку з сіллю і перцем меленим чорним.
тушковані кальмари - фото крок 6
Додайте сметану. Жирність сметани повинна бути не висока. Протушкувати не більш двох хвилин.
тушковані кальмари - фото крок 7
Тушковані кальмари готові. Смачного!

Схожі рецепти