Тушковані кальмари в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно фантастичне блюдо з кальмарів ви можете приготувати за цим рецептом тушкованих кальмарів в соусі. Ніяких складнощів в приготуванні, але смак… Словами не передати, це треба пробувати!
Смачно приготувати кальмарів - ціле мистецтво, однак впоратися з цим завданням вам допоможе мій рецепт кальмарів тушкованих в соусі. Готується це блюдо дуже просто і з вельми простих інгредієнтів, але виходить дивно смачним. Зараз, якщо мені в руки потрапляють хороші кальмари, то я завжди тушу їх в цьому соусі - кращої страви для мене годі й чекати.
- Кальмари - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідори - 200 грам
- Петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Горішки - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
У каструлі розігрійте оливкову олію, обсмажте злегка дрібно нарізані цибулю і часник. Потім додайте дрібно нарізані помідори, петрушку і горішки (по бажанню). Тушкуйте 10 хвилин.
Додайте кільцями нарізані кальмари. Приправити сіллю і poperčite. Перемішайте.
Потім додайте трохи гарячої води, перемішайте і варіть хвилини 3 на середньому вогні без кришки.
Тушковані кальмари в соусі готові. Смачного!