Рецепт Тушковане м'ясо в скороварці фото

Тушковане м'ясо в скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Для того, щоб отримати ніжне м'ясо, його, звичайно, краще буде загасити. А ще краще я розповім, як приготувати тушковане м'ясо в скороварці. Ця страва я зробила з яловичини.

Опис приготування:

Складно знайти у нас в магазині не жорстку яловичину, тому її потрібно навчитися правильно робити. М'яке м'ясо просто підкорить вас своїм смаком. Його буде найкраще подати з рисом або сочевицею. Виберіть не жирний шматочки, і тоді точно все вийде, головне - слідувати інструкції. Давайте приступимо до готування!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 12 штук
  • Часник - 7 штук
  • Чорний перець горошком - 6 штук
  • Перець чилі - 3 штуки
  • Ялівець - 5 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Розмарин - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
тушковане м'ясо в скороварці - фото крок 1
Яловичину необхідно помити, приберіть у неї жилки, м'ясо наріжте середніми шматками. Змастіть сковороду маслом, підсмажте на ній м'ясо пару хвилин з кожного боку.
тушковане м'ясо в скороварці - фото крок 2
Очистіть часник і цибулю. Крупно наріжте їх, або взагалі не ріжте і обсмажте на цій же сковороді, прибравши шматки м'яса.
тушковане м'ясо в скороварці - фото крок 3
Тепер перекладайте інгредієнти в скороварку. Зверху покладіть гілочку розмарину, перець, лавровий лист, сіль, ялівець. Залийте все водою і поставте на сильний вогонь. Як блюдо закипить, зменшіть вогонь і готуйте далі.
тушковане м'ясо в скороварці - фото крок 4
Блюдо тушкуйте 35 хвилин, потім подавайте в гарячому вигляді з зеленню.

Схожі рецепти