Тушковане м'ясо в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Для того, щоб отримати ніжне м'ясо, його, звичайно, краще буде загасити. А ще краще я розповім, як приготувати тушковане м'ясо в скороварці. Ця страва я зробила з яловичини.
Складно знайти у нас в магазині не жорстку яловичину, тому її потрібно навчитися правильно робити. М'яке м'ясо просто підкорить вас своїм смаком. Його буде найкраще подати з рисом або сочевицею. Виберіть не жирний шматочки, і тоді точно все вийде, головне - слідувати інструкції. Давайте приступимо до готування!
- Яловичина - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 12 штук
- Часник - 7 штук
- Чорний перець горошком - 6 штук
- Перець чилі - 3 штуки
- Ялівець - 5 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Розмарин - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки

Яловичину необхідно помити, приберіть у неї жилки, м'ясо наріжте середніми шматками. Змастіть сковороду маслом, підсмажте на ній м'ясо пару хвилин з кожного боку.

Очистіть часник і цибулю. Крупно наріжте їх, або взагалі не ріжте і обсмажте на цій же сковороді, прибравши шматки м'яса.

Тепер перекладайте інгредієнти в скороварку. Зверху покладіть гілочку розмарину, перець, лавровий лист, сіль, ялівець. Залийте все водою і поставте на сильний вогонь. Як блюдо закипить, зменшіть вогонь і готуйте далі.

Блюдо тушкуйте 35 хвилин, потім подавайте в гарячому вигляді з зеленню.