Тушкована курка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і корисних страв! Сьогодні я розповім вам, як приготувати тушковану курку з картоплею. Блюдо вийде дуже ситним, смачним і ароматним. Приступимо до приготування!
Таке блюдо відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. Саме їм ви зможете нагодувати досита всю сім'ю. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і ви не пошкодуєте! Домочадці обліжут пальчики
- Курка - 1000 грам
- Картопля - 2000 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Спеції - За смаком (сіль, перець чорний мелений, каррі, зіра, аджика, часник)
Очищаємо цибулю і моркву від шкірки і натираємо на тертці.
Курку промиваємо, знімаємо шкірку і нарізаємо на порційні шматки.
У казані на олії починаємо обсмажувати цибулю і моркву до м'якості.
Коли цибуля почне набувати золотистий колір, додаємо курку і спеції. Ретельно все перемішуємо і тушкуємо протягом 20-30 хвилин.
Тим часом, поки курка гаситься, очищаємо картоплю і нарізаємо його на шматки.
Коли курка буде наполовину готова, додаємо до неї нарізану картоплю і гарненько все перемішуємо. Доливаємо воду і тушкуємо протягом 15-20 хвилин під кришкою.
Курка, тушкована з картоплею, готова. Смачного!