Тушкована курка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів простих рецептів є відмінний спосіб готувати тушковану курку з картоплею в мультиварці. Виходить смачно, ситно і без клопоту. Економте свій час, не економити на смак страви.
Сорок хвилин знадобиться господині для того, щоб вийшло ситне блюдо за рецептом, як приготувати тушковану курку з картоплею в мультиварці. Фактично належить обробити курочку або купити вже оброблену. Чудово підійдуть чверті. Якщо ви стежите за своєю вагою, то, звичайно, можна зняти шкірку, щоб страва вийшла більш дієтичним. Можна сказати, що це класичний варіант тушкованою курки з картоплею. Але готувати пропонується в мультиварці, і в цьому великий плюс: у вас вивільняється час, щоб спокійно зайнятися іншими справами. Блюдо виходить по-домашньому смачним, ситним. Обов'язково спробуйте цей вдалий рецепт.
- Куряче філе - 300 грам
- Картопля - 8 штук
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
1. Поріжте помиті м'ясо курки на дрібні шматочки. Влийте масло в чашу мультиварки, покладіть шматочки курки. Трохи підсмажте їх, використовуючи режим «Жарка».
2. Дрібно поріжте ріпчасту цибулю. Додайте до підсмаженої м'яса курки.
3. Перемішайте. Підсмажуйте все разом.
4. Помийте помідори і наріжте скибочками. Потім покладіть їх і томатну пасту до курки, підсмаженої разом з цибулею. Перемішайте.
5. Почищений картоплю наріжте великими шматками. Викладіть його в чашу мультиварки. Покладіть лавровий лист. Все залийте окропом так, щоб картопля була злегка прикритий. Приправити сіллю і poperčite.
6. Готуйте, використовуючи режим «Гасіння», до м'якості картоплі.