Тушкована буряк як в дитячому садку
(покроковий рецепт з фото)
Тушковані буряки, як її готували в дитячому садку, із задоволенням їдять багато дорослих. Блюдо безсумнівно корисне, дієтичне і смачне в теплому і холодному вигляді. Ділюся рецептом приготування!
Тушкована буряк - відмінна закуска з шматочком свіжого хліба або гарнір до страв з птиці, м'яса, риби. Стане в нагоді для тих, хто періодично тримає піст і вегетаріанців. Якщо буряк не дуже солодка, то можна додати трохи цукру. Допускається додавання часнику, але це справа смаку.
- Буряк - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування тушкованого буряка.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
Налийте рафінована соняшникова олія і тушкуйте цибулю 7-8 хвилин, перемішуючи до прозорості.
Буряк зваріть до м'якості, прохолодний, очистіть і натріть на тертці. Викладіть в сковороду до цибулі.
Додайте томатну і посоліть за смаком, перемішайте.
Гасіть буряк 10-12 хвилин, періодично перемішуючи.
Тушкована буряк як в дитячому садку готова. Подавайте на закуску.