Рецепт Тушкована баранина фото

Тушкована баранина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування тушкованою баранини в духовці з картоплею, болгарським перцем, червоною цибулею, приправленою розмарином і орегано.

Традиційний рецепт приготування баранини, за яким м'ясо вийде дуже ніжним і ароматним. Баранина за цим рецептом дуже легко готується, і не вимагає багато часу або уваги, а Ваші рідні та близькі залишаться в захваті!

  • Баранина - 500 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Орегано - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 2 Ст. Ложки
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Картопля - 1 кілограм
  • Червоний перець - 1 штука
  • Лимони - 2 штуки
тушкована баранина - фото крок 1
1. Духовку попередньо розігріти до температури 180 градусів Цельсія. Баранину нарізати великими шматками і скласти на дно каструлі. Посипати розмарином і орегано.
тушкована баранина - фото крок 2
2. Червоний цибулю почистити від лушпиння і розрізати на вісім часточок. Почистити шість зубчиків часнику і залишити їх цілими. Картоплю почистити і порізати на шматки 7, 5 см. Червоний перець очистити від насіння і порізати на вісім рівних частин уздовж. Помістити все в каструлю поверх баранини. Видавити сік з двох лимонів і полити їм овочі та баранину. Влити 150мл води і щільно накрити кришкою.
тушкована баранина - фото крок 3
3. Поставити в духовку і тушкувати при температурі 180 градусів Цельсія 2-3 години або до готовності. Подати з улюбленими овочами на вибір.

Схожі рецепти