Рецепт Tushenиe Лисички фото

Tushenиe Лисички
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Гриби , Лісіцкі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Тушковані лисички за моїм рецептом можуть стати основою для будь-якого іншого страви, гарніром до м'яса або ж навпаки, вегетаріанським стравою, до якого в якості гарніру піде картопляне пюре або паста.

Опис приготування:

Лісіцкі - дуже красиві і смачні гриби, які не вимагають особливих обробок і якихось модерних способів приготувань. Це гриби, якими практично не можливо отруїтися і переплутати їх з іншими. Головні труднощі в обробці цих грибів полягає в їх промиванні і очищенні. Іноді просто промити мало, тоді в хід йде зубна щітка Тушковані лисички готуються просто і швидко. Під час приготування гриби набувають вершковий смак, карамельний вид, а трохи солі посилює грибний аромат лисичок.

  • Лісіцкі - 450 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
Tushenиe Лисички - фото крок 1
Лисички гарненько промиваємо, очищаємо від піску і нарізаємо (якщо великі гриби), якщо невеликого розміру, то так і залишаємо.
Tushenиe Лисички - фото крок 2
Потім в сотейнику розтоплюємо масло і кладемо в неї гриби. Спочатку лисички будуть випускати багато рідини. Обсмажуємо їх близько 10 хвилин, весь час помішуючи, поки рідина не упарітся.
Tushenиe Лисички - фото крок 3
Але якщо через 10 хвилин рідина не випаруватися, то трохи (! ) додаємо вогонь і тушкуємо ще протягом 5-8 хвилин. Лісіцкі солимо, перемішуємо, вони ні в якому разі не повинні зсохнутися і згоріти.
Tushenиe Лисички - фото крок 4
Після обсмажування в сковорідці не повинно залишитися рідини.
Tushenиe Лисички - фото крок 5
Тушковані лисички готові. Їх можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти