Tushenиe Лисички
(покроковий рецепт з фото)
Тушковані лисички за моїм рецептом можуть стати основою для будь-якого іншого страви, гарніром до м'яса або ж навпаки, вегетаріанським стравою, до якого в якості гарніру піде картопляне пюре або паста.
Лісіцкі - дуже красиві і смачні гриби, які не вимагають особливих обробок і якихось модерних способів приготувань. Це гриби, якими практично не можливо отруїтися і переплутати їх з іншими. Головні труднощі в обробці цих грибів полягає в їх промиванні і очищенні. Іноді просто промити мало, тоді в хід йде зубна щітка Тушковані лисички готуються просто і швидко. Під час приготування гриби набувають вершковий смак, карамельний вид, а трохи солі посилює грибний аромат лисичок.
- Лісіцкі - 450 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
Лисички гарненько промиваємо, очищаємо від піску і нарізаємо (якщо великі гриби), якщо невеликого розміру, то так і залишаємо.
Потім в сотейнику розтоплюємо масло і кладемо в неї гриби. Спочатку лисички будуть випускати багато рідини. Обсмажуємо їх близько 10 хвилин, весь час помішуючи, поки рідина не упарітся.
Але якщо через 10 хвилин рідина не випаруватися, то трохи (! ) додаємо вогонь і тушкуємо ще протягом 5-8 хвилин. Лісіцкі солимо, перемішуємо, вони ні в якому разі не повинні зсохнутися і згоріти.
Після обсмажування в сковорідці не повинно залишитися рідини.
Тушковані лисички готові. Їх можна подавати до столу. Смачного!