Турецький часниковий соус
(покроковий рецепт з фото)
Турецький часниковий соус - дуже оригінальний, він стане в нагоді в самих різних випадках. Обов'язково зробіть його про запас і тримайте в холодильнику. Він досить пишний і ароматний і виглядає досить непогано!
Турецький часниковий соус потрібно обов'язково правильно приготувати. Спочатку сік з часником і сіллю довести до однорідності, а потім частинами додавати масло короткими чергами. Соус повинен придбати шовковисту структуру, вершковий колір і загуснути! Використовуйте соус по своєму смаку. Це може бути компонент підготовлюваного блюда і приправа до вже готового! Використовуйте турецька часниковий соус, наприклад, в лаваш з овочами і м'ясом. Успіхів і приємного апетиту!
- Часник, зубчики - 1/4 склянки
- Сік лимона - 1/2 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Олія соняшникова - 1/3 склянки
Підготувати продукти.
Часник почистити, видавити сік з лимона.
У блендер додайте часник, сіль, сік лимона і подрібніть в гладку масу. Потім додайте олію порціями.
Соус виходить пишним.