Рецепт Турецький часниковий соус фото

Турецький часниковий соус
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Турецький часниковий соус - дуже оригінальний, він стане в нагоді в самих різних випадках. Обов'язково зробіть його про запас і тримайте в холодильнику. Він досить пишний і ароматний і виглядає досить непогано!

Опис приготування:

Турецький часниковий соус потрібно обов'язково правильно приготувати. Спочатку сік з часником і сіллю довести до однорідності, а потім частинами додавати масло короткими чергами. Соус повинен придбати шовковисту структуру, вершковий колір і загуснути! Використовуйте соус по своєму смаку. Це може бути компонент підготовлюваного блюда і приправа до вже готового! Використовуйте турецька часниковий соус, наприклад, в лаваш з овочами і м'ясом. Успіхів і приємного апетиту!

  • Часник, зубчики - 1/4 склянки
  • Сік лимона - 1/2 штуки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 1/3 склянки
турецький часниковий соус - фото крок 1
Підготувати продукти.
турецький часниковий соус - фото крок 2
Часник почистити, видавити сік з лимона.
турецький часниковий соус - фото крок 3
У блендер додайте часник, сіль, сік лимона і подрібніть в гладку масу. Потім додайте олію порціями.
турецький часниковий соус - фото крок 4
Соус виходить пишним.

Схожі рецепти