Трубочки з шоколадом і рікоттою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам, як приготувати трубочки з шоколадом і рікоттою на десерт, Вони виходять настільки смачними і апетитними, що від них просто неможливо відірватися. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!
Щоб зробити такі трубочки потрібно зовсім нескладна тісто, апетитна начинка і спеціальні металеві насадки. Без них зробити, на жаль, красиво не вийде. Самі трубочки виходять хрусткими, а начинка буквально тане в роті. Побалуйте себе і близьких вкусняшки!
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки(+ 1 білок)
- Цукрова пудра і рослинне масло - За смаком
- Шоколад - 70 грам
- Rikotta - 350 грам
- Молоко - 1/3 склянки
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
- Цукати - 50-100 грам (по бажанню)
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
1. Для приготування тіста з'єднайте просіяне борошно, цукор, сіль, вершкове масло, 2 яйця.
2. Перемішайте все і замісіть однорідне тісто.
3. Розділи 18-24 невеликих шматочка.
4. Кожен розкачати трохи і оберніть навколо насадки-трубочки.
5. Кінець палиці робочого столу, змастивши білком. Паралельно розігрійте рослинне масло.
6. Викладайте трубочки в масло і смажте на румяности. Дістаньте акуратно шумівкою і викладіть на паперовий рушник. Остудіть трохи, щоб зняти насадку.
7. Для приготування начинки з'єднайте в глибокій мисочці тертий шоколад, rikottu, молоко, цукрову пудру. За бажанням додайте трохи цукатів.
8. Перемішайте.
9. Наповніть остиглі трубочки начинкою, присипте цукровою пудрою і за бажанням тертим шоколадом. Усе, можна подавати десерт до столу. Приємного чаювання!