Трубочки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Європейська кухня
,
Італійська кухня
,
Американська кухня
,
Бразильська кухня
,
Гавайська кухня
,
Англійська кухня
,
Аргентинська кухня
Трубочки з листкового тіста, ну хто про них не чув? Адже це ж всіма улюблені ласощі, ще з далекого дитинства. Самі трубочки і масляної крем зі згущеним молоком готуються дуже просто!
Багато хто задається питанням: як же приготувати трубочки з листкового тіста в холодильнику? А все дуже просто насправді. Знадобиться лише готове листкове тісто і банку згущеного молока для приготування крему. Конуси для запікання тесту, які ви зробите з картону і фольги, можна використовувати багаторазово. При високій температурі, вони зовсім не деформуються. Після випічки просто протріть їх ганчірочкою, складіть один в інший і сховайте до наступної випічки. Вдалого приготування!
- Тісто листкове - 500 грам
- Згущене молоко - 1 штука (баночка)
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванілін - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
Для початок потрібно зробити форму для запікання трубочок. З щільного картону потрібно зробити щільні кульочки, закріпити можна степлером. Потім картон обмотуємо фольгою, краї фольги закріплюємо в середині.
Листкове тісто размораживаем, потім розгортаємо його. Після цього потрібно вирізати смужки з тіста товщиною 2 см.
Вирізані смужки акуратно наметовому на конуси. Між витками не повинно бути порожніх проміжків.
Трубочки викладіть на деко, попередньо застелений пергаментним папером. Поставте трубочки в духовку на 10-15 хвилин, температура 180 градусів. Запікати до красивої золотистої скоринки.
Коли трубочки спекли, виймаємо їх з духовки і даємо охолонути.
Приготуємо масляної крем. Для цього з'єднаєте м'яке вершкове масло (розтоплене до кімнатної температури) зі згущеним молоком. Збийте все міксером, додайте ванілін і 1-2 ст.Л. Лимонного соку. Ретельно перемішайте.
Зніміть трубочки з конусів і заповніть їх кремом. Після цього можна поставити трубочки на півгодини в холодильник. А потім приступити до поїдання, смачного!