Картопляні трубочки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Тут я розповім, як приготувати картопляні трубочки з м'ясом, - ще один варіант страви з прекрасного поєднання картоплі і м'яса. Ці трубочки ідеально підходять для ситної вечері на всю сім'ю.
Такі картопляні трубочки можна подавати з будь-якими соусами, свіжими овочами та салатами. Вони дуже ситні! В принципі, їх можна робити тонше і менше і подавати до столу як закуску ... Дуже ситну закуску!
- Картопля - 500 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно - 150 грам
- Фарш свинячий - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
Для початку добре обмийте картопля, відваріть його прямо в шкірці до готовності. Потім очистіть його і пропустіть через м'ясорубку. Також можна пюрировать картопля толкушкой. Додайте до нього яйце, кефір і борошно, замішайте густе липке тісто.
До фаршу додайте дуже дрібно нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть фарш за смаком. Потім все добре перемішайте. Начинка для трубочок готова.
Щоб сформувати трубочки, від картопляного тіста потрібно відокремити невеликі кульки. Розкачайте їх в коржики близько 8-9 сантиметрів в діаметрі. На кожну корж викладіть по столовій ложці з гірок фаршу, розподіліть його по тесту. Щоб тісто не липло до рук і столу, посипайте його борошном.
Утворені трубочку викладіть на деко, змащений олією. Надішліть деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин. Потім дістаньте деко і посипте трубочки натертим сиром. Трубочки з сиром запікайте ще 5-8 хвилин, а потім подавайте до столу теплими.