Капустяні трубочки з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Pikantnaya, в міру гостра закуска, яка знайде своє гідне місце на вашому столі. Залишається лише приготувати і подати.
Проста і смачна закуска. Відваріть капусту, морква потріть і змішайте з пропущеним через прес часником, koriandrom, сіллю і перцем. У капустяне листя покладіть частина морквяної начинки і загорніть як голубці. Складіть з каструлю. Залийте гарячим розсолом і залиште під гнітом на 8-10 годин маринуватися. По закінченню цього часу закуска буде готова. Смачного!
- Масло рослинне - 80 грам
- Капуста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Оцет 9% - 80 мілілітрів
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр
- Перець - За смаком
Качан капусти відваріть і розберіть на окремі листки.
Потріть моркву, змішайте її з пропущеним через прес часником, koriandrom, сіллю і перцем.
У капустяне листя покладіть частина морквяної начинки і загорніть як голубці. Складіть в каструлю.
Приготуйте розсіл - в киплячу воду киньте сіль, цукор, додайте оцет і рослинне масло. Гарячим розсолом залийте трубочки і залиште під гнітом на 8-10 годин маринуватися. По закінченню цього часу закуска буде готова.