Рецепт Тріска, запечена з томатами фото

Тріска, запечена з томатами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам! Рецепт її приготування досить простий, але виглядає дуже оригінально.

Опис приготування:

Тріска, запечена - блюдо, яке знайоме практично кожної господині. Воно поживно, при цьому зовсім не калорійно. Поєднання риби та овочів в кулінарії є класичним і перевіреним. Томати і маслини дуже добре підходять до рибі, а особливо до білої.

  • Гарячкові файл - 3-4 штук
  • Помідори черрі - 800 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Часник - 3 часточки
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Лимон - 1 штука
  • Оцет винний - 2 Ст. Ложки
тріска, запечена з томатами - фото крок 1
1. У чашці змішайте оливкова олія, винний оцет, лимонний сік, цукор, сіль, перець, часник і зелень.
тріска, запечена з томатами - фото крок 2
2. Замаринуйте філе риби в половині приготованого соусу.
тріска, запечена з томатами - фото крок 3
3. В іншій мисці замаринуйте помідори, розрізані навпіл.
тріска, запечена з томатами - фото крок 4
4. У форму для випікання помістіть рибу в центр. Навколо розмістіть помідори, а зверху посипте цибулею. Смачного!
Запікайте тріску протягом 10-15 хвилин в розігрітій до 230-250 градусів духовці.

Схожі рецепти