Тріска, запечена з томатами
(покроковий рецепт з фото)
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам! Рецепт її приготування досить простий, але виглядає дуже оригінально.
Тріска, запечена - блюдо, яке знайоме практично кожної господині. Воно поживно, при цьому зовсім не калорійно. Поєднання риби та овочів в кулінарії є класичним і перевіреним. Томати і маслини дуже добре підходять до рибі, а особливо до білої.
- Гарячкові файл - 3-4 штук
- Помідори черрі - 800 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Оливкова олія - 50 грам
- Часник - 3 часточки
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Лимон - 1 штука
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
1. У чашці змішайте оливкова олія, винний оцет, лимонний сік, цукор, сіль, перець, часник і зелень.
2. Замаринуйте філе риби в половині приготованого соусу.
3. В іншій мисці замаринуйте помідори, розрізані навпіл.
4. У форму для випікання помістіть рибу в центр. Навколо розмістіть помідори, а зверху посипте цибулею. Смачного!
Запікайте тріску протягом 10-15 хвилин в розігрітій до 230-250 градусів духовці.
Запікайте тріску протягом 10-15 хвилин в розігрітій до 230-250 градусів духовці.