Тріска з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших способів приготування тріски - це тріска з картоплею. Особливих проблем цей рецепт вам не доставить, а блюдо на виході вийде - просто дивовижне.
Приготувати тріску з картоплею можна по-різному. Можна окремо посмажити тріску і окремо відварити картоплю, однак тоді страва буде не таким смачним і цікавим. Мій рецепт тріски з картоплею пропонує готувати ці інгредієнти одночасно. Якщо зробите все так, як написано в рецепті, подарунком для вас стане фантастично смачна страва. Сподіваюся, рецепт тріски з картоплею вам сподобається. Удачі в приготуванні!
- Лихоманка - 800 грам
- Картопля - 2 штуки
- Корінь селери - 200 грам (по бажанню)
- Зелень - - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 40 грам
- Оливкова олія - 60 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Молоко - 2 склянки
Тріску покласти в киплячу воду, варити 3 хвилини, після чого вийняти з води, видалити кістки і крупно нарізати.
У каструлі розігріти оливкове і вершкове масло, обсмажити 2 хвилини дрібно нарізаний часник. Потім додаємо кубиками нарізану картоплю і корінь селери (його можете не додавати, в такому випадку просто подвійте кількість картоплі). Обсмажте 2 хвилини.
Додайте нарізану тріску, зелень, сіль і перець. Обсмажте ще пару хвилин.
Залийте все це справа молоком і тушкуйте 20 хвилин на середньому вогні. Якщо молоко буде випаровуватися, підливайте ще. Тріска з картоплею повинна гаситися в молоці.
Тріска з картоплею готова!