Тріска з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Тріска з картоплею в духовці страва дуже смачна і красиве. Так як я люблю рибу, я часто готую тріску в духовці. Це набагато корисніше, ніж рибу смажити. Ось вам мій рецепт, яким я користуюся.
Тріска з картоплею в духовці готується просто. Всі продукти нам знайомі і доступні. Тріска з картоплею в духовці виходить ніжною і соковитою. Тріску з картоплею в духовці можна посипати зверху тертим сиром, тоді скоринка вийде більш засмаженою і апетитною. Можна так само додати в це блюдо помідори і болгарський перець. Експериментуйте і приємного апетиту.
- Гарячкові файл - 1 кілограм
- Картопля - 7-8 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Майонез - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелену цибулю і кріп - За смаком
Філе тріски промити, обсушити паперовим рушником. Нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити за смаком. Можна додати сушену приправу для риби.
Очистити цибулю і моркву. Обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.
Картоплю почистити і нарізати на тонкі кружальця гострим ножем. Чим тонше, тим краще.
На деко укласти шарами картоплю, потім філе тріски. Зверху смажені моркву з цибулею. Все рясно полити майонезом. Деко поставити в нагріту до 190 градусів духовку на півгодини.
Вийняти тріску з картоплею з духовки і посипати зеленою цибулею і кропом. Готово! Смачного!