Торт з морозива з хрусткою крихтою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі різні десерти, не тільки традиційна випічка, тоді рекомендую поглянути на цю ідею, як приготувати торт з морозива з хрусткою крихтою. Нереально смачно і дуже просто!
Складові, які ми візьмемо, зазвичай використовуються для смаженого морозива. Тільки цей десерт ми жарити не будемо На сам процес піде близько 15-20 хвилин, але далі тортик потрібно відправити в морозилку мінімум на 3 годину, а найкраще - на ніч. Від такого десерту обов'язково будуть в захваті і діти, і дорослі.
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Вершки - 100 мілілітрів
- Морозиво - 500 грам
- Згущене молоко - 100 грам
- Горіхи - 1/2 склянки
- Кукурудзяні пластівці - 2.5 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Насамперед підготуйте кукурудзяні пластівці, цукор, трохи подрібнені горіхи і вершкове масло. Також за бажанням можна додати кокосову стружку.
2. Розтопіть на сковороді вершкове масло.
3. Додайте пластівці, цукор, горіхи і корицю. Обсмажте крихту до рум'яності кілька хвилин, помішуючи. Зніміть з вогню і остудіть.
4. А тим часом збийте морозиво зі згущеним молоком і вершками.
5. Викладіть у форму половину крихти, розподіліть рівним шаром морозиво.
6. Зверху присипте залишилася крихтою і приберіть десерт в морозилку.
7. Просто приголомшливий торт з морозива з хрусткою крихтою вийшов, згодні?
Смачного!
Смачного!