Рецепт Торт «Вишенька» фото

Торт «Вишенька»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Яйця, Вершкове масло, Вишня, Маскарпоне
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл, День народження, 8 березня
Випічка, Торти

До вашої уваги - смачний і в міру солодкий торт з насиченими щільними шоколадними коржами і чудовими вишневими нотками. Розповім, як приготувати торт "вишенька" в домашніх умовах! смачно!

Насправді, складнощів при виготовлення цього тортика немає ніяких, він точно вийде дивно смачним, з насиченим шоколадним відтінком, красивий на вигляд і, до того ж, з приємним ароматом. До вашої уваги - ідеальний торт "вишенька"!

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 200 грам(50 грам - в тісто, інше для крему)
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Sиr маскарпоне - 250 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вишня - За смаком (заморожена або консервована)
  • Прикраси - За смаком (я прикрашала "трояндами" крем, зробленого за тією ж рецептурою, а також тертим шоколадом)
торт
1. Змішаємо міксером в одній мисці яєчні білки з цукром, у другій те ж саме проробляємо з жовтками, поки вони не побіліють. Розтопимо масло, змішаємо все разом. Далі вже в цю суміш додамо какао, борошно, перемішаємо ретельно.
торт
2. Тепер з цього тесту випікаємо один великий корж 40-50 хвилин при температурі 170 градусів. Залишимо до повного охолодження.
торт
3. Тепер акуратно розрізати один великий корж на три коржа тонший.
торт
4. Для крему за допомогою міксера збиваємо холодні вершки і цукор, потім акуратно підмішати маскарпоне і трохи ваніліну. Змащуємо цим кремом коржі і перекладаємо їх вишнями.
торт
5. Проробляємо все те ж з усіма коржами, а потім залишками крему змажемо торт з боків і зверху, щоб прикраса торта щільно трималося.
торт
6. І ось тепер прикрашаємо на свій смак. Я просто рясно посипала торт тертим шоколадом і додала "трояндочки" . От і все, готово!

Схожі рецепти