Торт «ведмідь»
(покроковий рецепт з фото)
Особлива краса цього торта - в його незвичайному оформленні. Буде потрібно художній смак і майстерність. Але воно того варте. А на смак - просто чудовий, тільки їсти шкода таку красу.
Цей торт підкорює своїм незвичайним видом. Для його приготування доведеться трохи попрацювати. Спочатку замісіть тісто, розкачайте і випікання коржі. Приготуйте сирний і шоколадний крем, прошарками ними коржі і відправте торт в холодильник. Потім поставте його на підготовлений шаблон і обріжте, надавши торту форми, нагадують звіра. Підрівняйте краю обрізками, змішаними з залишками крему і вершковим маслом. Мастику з маршмеллоу розкачайте на крохмалі в пласт і накрийте їм торт. Акуратно розгладьте за формами ведмедя і обріжте надлишки з обох боків. За допомогою зубочистки прорисуйте шерсть, з чорної мастики зробіть очі і кігті. Розведіть какао в ромі або горілці і пофарбуйте торт за допомогою пензлика. Торт готовий, можна подавати на стіл. Приємного чаювання!
- Маргарин - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Шоколад - 100 грам
- Сир - 250 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Жовток - 1 штука
- Какао-порошок - 1 Чайна ложка
- Горілка (ром) - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Мастика (з маршмеллоу) - За смаком









