Рецепт Торт «Маша і Ведмідь» фото

Торт «Маша і Ведмідь»
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Вершкове масло
Страви без випічки
Для дітей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Гарний і смачний тортик на день народження вашої дитини або на будь-який інший дитяче свято. Торт із зображеннями улюблених персонажів мультфільму дуже подобається дітям.

Опис приготування:

Погодьтеся - приємно приготувати своїми руками улюбленому чаду на свято смачний і красивий торт. І нехай з таким тортом потрібно повозитися, але скільки радості цей торт принесе вашій дитині та й вам самим. Пропоную вам рецепт приготування торта"Маша і ведмідь" . Звичайно, з приготуванням варто повозитися, але домашній торт завжди смачніше покупного, нехай і не такий красивий, як куплений в магазині. Отже, приступаємо.

1. Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо з сіллю міксером до стану пишної піни. Не припиняючи збивати, додаємо по столовій ложці цукор, потім цедру лимона, жовтки і потім борошно.

2. Викладаємо тісто у форму, змащену маслом і випікаємо до готовності при температурі 200 градусів до готовності.

3. Робимо крем. Збиваємо розм'якшене вершкове масло, додаємо цукрову пудру, сіль і ванільний цукор. Збиваємо до отримання пружної однорідної маси. Потім по одній ложці додаємо молоко. Молока беремо стільки, щоб вийшла необхідна нам консистенція крему. Збиваємо хвилин 5.

4. Розрізаємо остиглий бісквіт на коржі і просочуємо або соком, або сиропом від варення. Змащуємо корж кремом і викладаємо підготовлені і нарізані ягоди. Зверху викладаємо наступний корж, змащуємо кремом, викладаємо ягоди. Викладаємо верхній корж і обмазуємо вийшов торт кремом. Боки торта можна посипати тертим шоколадом, крихтами печива - на ваш смак.

5. Крем для прикраси ділимо на стільки частин, скільки квітів крему нам потрібно для торта. Додаємо в різні частини крему барвники.

6. Щоб намалювати потрібну картинку на торті, я раджу вам спочатку намалювати таку картинку на аркуші паперу, розміром як торт. Потім вам краще буде переносити малюнок на торт.

7. Можна зубочисткою на торті намалювати лінії, повторюють малюнок. За допомогою кондитерського шприца наносимо малюнок кремом різних кольорів.

Ставимо торт в холодильник для просочення годин на 5-6.

От і все, торт готовий. Гарного свята!

  • Яйця - 8 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки(1- в тісто, 1- в вершках)
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Цукрова пудра - 500 грам
  • Молоко - 6-7 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Какао - 1-2 чайних ложок
  • Харчові барвники - 3 штуки (рожевий, блакитний, жовтий)
  • Ягоди - 250 грам
  • Сік або сироп від варення - 100 мілілітрів
Погодьтеся - приємно приготувати своїми руками улюбленому чаду на свято смачний і красивий торт. І нехай з таким тортом потрібно повозитися, але скільки радості цей торт принесе вашій дитині та й вам самим. Пропоную вам рецепт приготування торта"Маша і ведмідь" . Звичайно, з приготуванням варто повозитися, але домашній торт завжди смачніше покупного, нехай і не такий красивий, як куплений в магазині. Отже, приступаємо.

1. Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо з сіллю міксером до стану пишної піни. Не припиняючи збивати, додаємо по столовій ложці цукор, потім цедру лимона, жовтки і потім борошно.

2. Викладаємо тісто у форму, змащену маслом і випікаємо до готовності при температурі 200 градусів до готовності.

3. Робимо крем. Збиваємо розм'якшене вершкове масло, додаємо цукрову пудру, сіль і ванільний цукор. Збиваємо до отримання пружної однорідної маси. Потім по одній ложці додаємо молоко. Молока беремо стільки, щоб вийшла необхідна нам консистенція крему. Збиваємо хвилин 5.

4. Розрізаємо остиглий бісквіт на коржі і просочуємо або соком, або сиропом від варення. Змащуємо корж кремом і викладаємо підготовлені і нарізані ягоди. Зверху викладаємо наступний корж, змащуємо кремом, викладаємо ягоди. Викладаємо верхній корж і обмазуємо вийшов торт кремом. Боки торта можна посипати тертим шоколадом, крихтами печива - на ваш смак.

5. Крем для прикраси ділимо на стільки частин, скільки квітів крему нам потрібно для торта. Додаємо в різні частини крему барвники.

6. Щоб намалювати потрібну картинку на торті, я раджу вам спочатку намалювати таку картинку на аркуші паперу, розміром як торт. Потім вам краще буде переносити малюнок на торт.

7. Можна зубочисткою на торті намалювати лінії, повторюють малюнок. За допомогою кондитерського шприца наносимо малюнок кремом різних кольорів.

Ставимо торт в холодильник для просочення годин на 5-6.

От і все, торт готовий. Гарного свята!

Схожі рецепти