Торт в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Хлебопечка - універсальний прилад, за допомогою якого можна приготувати не тільки хліб, але і дуже смачні десерти. Як зробити торт в хлібопічці ви дізнаєтеся з цього рецепта!
Ніжний і пишний корж, приготований в хлібопічці, можна змастити будь-яким кремом, але мені найбільше подобається сирний - він смачний, легкий і в той же час живильний. Правда, робити такий крем має сенс тільки з найсвіжішого, а найкраще - домашнього сиру. Пальчики оближеш!
В чашу хлібопічки просіюємо борошно і змішуємо її з содою.
Додаємо туди ж сіль, цукор, ваніль, корицю. Ретельно перемішуємо.
В окремому посуді збиваємо яйця.
Виливаємо збиті яйця в чашу хлібопічки, відправляємо туди ж рослинне масло і лимонний сік, після чого ретельно змішуємо всі інгредієнти віночком або міксером (на середній швидкості 2-3 хвилини).
Включаємо хлібопічку, режим - «Торт», «Десерт» або «Випічка», в залежності від моделі приладу.
Поки хлібопічка випікає наш бісквіт (це буде тривати мінімум хвилин 40, але швидше за все довше), готовий крем: цукрову пудру збиваємо з сиром і вершками.
Готовий бісквіт дістаємо з хлібопічки і охолоджуємо на решітці.
Розрізаємо вздовж на коржі, кожен з яких змащуємо кремом.
Верх торта можна прикрасити фруктами, горіхами або цукатами. Прибираємо тортик в холодильник на пару годин, а потім - на стіл! Смачного!
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок (потрібно дивитися по консистенції - можливо, ложки доведеться брати "з гіркою" )
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Ваніль - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 200 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - 75 грам
В чашу хлібопічки просіюємо борошно і змішуємо її з содою.
Додаємо туди ж сіль, цукор, ваніль, корицю. Ретельно перемішуємо.
В окремому посуді збиваємо яйця.
Виливаємо збиті яйця в чашу хлібопічки, відправляємо туди ж рослинне масло і лимонний сік, після чого ретельно змішуємо всі інгредієнти віночком або міксером (на середній швидкості 2-3 хвилини).
Включаємо хлібопічку, режим - «Торт», «Десерт» або «Випічка», в залежності від моделі приладу.
Поки хлібопічка випікає наш бісквіт (це буде тривати мінімум хвилин 40, але швидше за все довше), готовий крем: цукрову пудру збиваємо з сиром і вершками.
Готовий бісквіт дістаємо з хлібопічки і охолоджуємо на решітці.
Розрізаємо вздовж на коржі, кожен з яких змащуємо кремом.
Верх торта можна прикрасити фруктами, горіхами або цукатами. Прибираємо тортик в холодильник на пару годин, а потім - на стіл! Смачного!