Рецепт Торт в хлібопічці фото

Торт в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл, Святковий обід
Випічка, Торти

Хлебопечка - універсальний прилад, за допомогою якого можна приготувати не тільки хліб, але і дуже смачні десерти. Як зробити торт в хлібопічці ви дізнаєтеся з цього рецепта!

Ніжний і пишний корж, приготований в хлібопічці, можна змастити будь-яким кремом, але мені найбільше подобається сирний - він смачний, легкий і в той же час живильний. Правда, робити такий крем має сенс тільки з найсвіжішого, а найкраще - домашнього сиру. Пальчики оближеш!

В чашу хлібопічки просіюємо борошно і змішуємо її з содою.

Додаємо туди ж сіль, цукор, ваніль, корицю. Ретельно перемішуємо.

В окремому посуді збиваємо яйця.

Виливаємо збиті яйця в чашу хлібопічки, відправляємо туди ж рослинне масло і лимонний сік, після чого ретельно змішуємо всі інгредієнти віночком або міксером (на середній швидкості 2-3 хвилини).

Включаємо хлібопічку, режим - «Торт», «Десерт» або «Випічка», в залежності від моделі приладу.

Поки хлібопічка випікає наш бісквіт (це буде тривати мінімум хвилин 40, але швидше за все довше), готовий крем: цукрову пудру збиваємо з сиром і вершками.

Готовий бісквіт дістаємо з хлібопічки і охолоджуємо на решітці.

Розрізаємо вздовж на коржі, кожен з яких змащуємо кремом.

Верх торта можна прикрасити фруктами, горіхами або цукатами. Прибираємо тортик в холодильник на пару годин, а потім - на стіл! Смачного!

  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок (потрібно дивитися по консистенції - можливо, ложки доведеться брати "з гіркою" )
  • Яйце - 3 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Ваніль - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 200 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 75 грам
Ніжний і пишний корж, приготований в хлібопічці, можна змастити будь-яким кремом, але мені найбільше подобається сирний - він смачний, легкий і в той же час живильний. Правда, робити такий крем має сенс тільки з найсвіжішого, а найкраще - домашнього сиру. Пальчики оближеш!

В чашу хлібопічки просіюємо борошно і змішуємо її з содою.

Додаємо туди ж сіль, цукор, ваніль, корицю. Ретельно перемішуємо.

В окремому посуді збиваємо яйця.

Виливаємо збиті яйця в чашу хлібопічки, відправляємо туди ж рослинне масло і лимонний сік, після чого ретельно змішуємо всі інгредієнти віночком або міксером (на середній швидкості 2-3 хвилини).

Включаємо хлібопічку, режим - «Торт», «Десерт» або «Випічка», в залежності від моделі приладу.

Поки хлібопічка випікає наш бісквіт (це буде тривати мінімум хвилин 40, але швидше за все довше), готовий крем: цукрову пудру збиваємо з сиром і вершками.

Готовий бісквіт дістаємо з хлібопічки і охолоджуємо на решітці.

Розрізаємо вздовж на коржі, кожен з яких змащуємо кремом.

Верх торта можна прикрасити фруктами, горіхами або цукатами. Прибираємо тортик в холодильник на пару годин, а потім - на стіл! Смачного!

Схожі рецепти