Торт «удача»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите піч прості десерти до чаю, спробуйте приготувати в домашніх умовах торт "удача" . Ніжний сирний корж і простий сметанний крем - класичне смакове поєднання. Ділюся рецептом!
Тісто для цього торта готується швидко і просто. Та й на приготування крему піде близько 3 хвилин. Кількість цукру в кремі залежить від ваших смакових уподобань. Додавайте його невеликими порціями і пробуйте, що вийшло. Тортик відмінно підійде на кожен день для дорослих і дітей.
- Яйце - 3 штуки
- Сир - 400 грам
- Крем - 125 грам
- Майонез - 125 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1.5-2 склянки
- Сода або розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 150 грам (крем)
- Цукор - 80-100 грам (крем)
- Ванільний цукор - 10 грам (крем)
Підготуйте інгредієнти і включіть її на 190 градусів.
Сир я не перетерла, але якщо вам подобається більш однорідна текстура, спершу перетріть його через сито. З'єднайте з яйцями і перемішайте.
Додайте сметану, майонез і цукор.
Всипте борошно і соду.
Готове тісто, консистенції густої сметани, викладіть у жароміцних форму. Я форму попередньо змастила олією і присипала борошном.
Випікайте корж близько 40-55 хвилин до готовності. Після добре остудіть.
Для приготування крему збийте сметану з цукром. Можна для аромату додати ванільний цукор.
Корж розрізати на 2 частини і промажте як слід кремом.
Верхній корж промажте кремом. За бажанням можна змастити і борти.
Прикрасьте тортик за бажанням і залиште на 3-4 години просочуватися.
Шматочок такого тортика відмінно підійде для ранкового чаю або кави. Пригощайтеся!