Рецепт Торт сирний «Наполеон» фото

Торт сирний «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Щоб по- справжньому здивувати своїх гостей, приготуйте сирний Наполеон. Якщо ви його приготуєте за добу до вашого свята, він просочиться, і ваші гості не здогадаються, з чого ви його приготували.

Опис приготування:

Смак у цього торта дуже цікавий і ніжний. Справжнє диво! Прикрасити його можна мармеладом, як в даному рецепті. Але є й безліч інших варіантів - фрукти, ягоди, цитрусовая цедра.

  • Сир - 500 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Яєчні жовтки - 4 штуки
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки (для гасіння соди)
  • Молоко - 0, 7 L (крем)
  • Цукор - 1 Склянка (крем)
  • Яєчні білки - 4 штуки (крем)
  • Вершкове масло - 200 грам (крем)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки (крем)
  • Мармелад - За смаком (для прикраси)
торт сирний
1. Приготуємо тісто для коржів. Для цього сир потрібно буде пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Яєчні жовтки збийте з цукром. В соду капніть оцтом, щоб вона погасилася, і додайте в масу. Все добре перемішайте і дайте постояти хвилин 15. Тепер просійте борошно і додайте в тісто. Добре замісити тісто. Воно вийде крутим.
торт сирний
2. Тісто розділіть на вісім кульок. Кожна кулька розкачайте в дуже тонкий корж. Духовку потрібно розігріти до 200 градусів. Випікайте кожен коржик окремо близько 15 хвилин.
торт сирний
3. Поки коржі випікаються, можна взятися за приготування крему. Збийте білки з цукром. У каструлю налийте молоко і доведіть до кипіння. Коли молоко закипить, зменшіть вогонь і вливайте збиті білки. Тільки постійно потрібно заважати масу. Додайте борошно, добре розмішайте, щоб не залишилося грудочок, і варіть, поки крем не загусне до консистенції сметани. Зніміть каструлю з вогню і трохи остудіть крем. Після цього додайте в нього вершкове масло і добре перемішайте, поки масло повністю не розчиниться. Тепер крем потрібно остудити.
торт сирний
4. Розрахуйте свій час. На випічку восьми коржів у вас піде близько 2 годин часу.
торт сирний
5. Крем і коржі охололи. Можна складати торт. Кожен торт добре промазуємо кремом і складаємо один на одного. Повапните торт з боків і зверху. Готовий торт прикрасьте на свій смак. Я прикрасила його мармеладом. Поставте торт в холодильник на добу, щоб він добре просочився. А завтра здивуєте гостей цим дивом.

Схожі рецепти