Рецепт Торт «Pars» фото

Торт «Pars»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Відмінний смак цього торта забезпечують бісквітні коржі в поєднанні з вершково-сирним кремом. Торт - одне з головних страв святкового столу, тому розповім, як приготувати торт"Парслі" .

Опис приготування:

Повітряний бісквіт і ніжний крем з сиру і вершків не залишать байдужими нікого. Такий торт приготувати не складно, але виходить він неймовірно ніжним і повітряним. Збиті вершки і бісквіт надають торту приємну текстуру, а якщо ви хочете зробити випічку більш ароматною, можете додати дрібку лимонної цедри в крем. Обов'язково посипте торт какао-порошком, щоб створити контраст між ним і білим кремом.

  • Яйця середнього розміру - 4 штуки
  • Цукор - 240 грам (по 120 г в тісто і в крем)
  • Борошно - 120 грам
  • Сир 9-15% жирності - 200 грам
  • Вершки 33% жирності - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1/4 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Какао-порошок - 1, 5-2 Ст. Ложки
торт
1. Яйця збийте з допомогою міксера протягом 1 хвилини. Не перериваючи збивання, додайте цукор. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і ваніліном.
торт
2. Невеликими порціями додайте борошно до яєчної суміші, перемішуючи зверху вниз. Рівномірним шаром розподіліть тісто по паперу для випічки.
торт
3. Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 10 хвилин. Сир змішайте блендером з цукром і ванільним цукром. Збийте вершки з допомогою міксера і акуратно додайте до сирної маси.
торт
4. Бісквіт остудіть і розріжте навпіл, кінець podrovnyayte. На нижній корж викладіть 2/3 крему, прикрийте другим коржем і змастіть верх і боки торта кремом.
торт
5. Посипте торт какао-порошком. Поставте торт в холодильник мінімум на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти