Рецепт Торт «Pars» фото

Торт «Pars»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершки, Сир, Яйця
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Відмінний смак цього торта забезпечують бісквітні коржі в поєднанні з вершково-сирним кремом. Торт - одне з головних страв святкового столу, тому розповім, як приготувати торт "парслі" .

Повітряний бісквіт і ніжний крем з сиру і вершків не залишать байдужими нікого. Такий торт приготувати не складно, але виходить він неймовірно ніжним і повітряним. Збиті вершки і бісквіт надають торту приємну текстуру, а якщо ви хочете зробити випічку більш ароматною, можете додати дрібку лимонної цедри в крем. Обов'язково посипте торт какао-порошком, щоб створити контраст між ним і білим кремом.

  • Яйця середнього розміру - 4 штуки
  • Цукор - 240 грам (по 120 г в тісто і в крем)
  • Борошно - 120 грам
  • Сир 9-15% жирності - 200 грам
  • Вершки 33% жирності - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1/4 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Какао-порошок - 1, 5-2 Ст. Ложки
торт
1. Яйця збийте з допомогою міксера протягом 1 хвилини. Не перериваючи збивання, додайте цукор. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і ваніліном.
торт
2. Невеликими порціями додайте борошно до яєчної суміші, перемішуючи зверху вниз. Рівномірним шаром розподіліть тісто по паперу для випічки.
торт
3. Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 10 хвилин. Сир змішайте блендером з цукром і ванільним цукром. Збийте вершки з допомогою міксера і акуратно додайте до сирної маси.
торт
4. Бісквіт остудіть і розріжте навпіл, кінець podrovnyayte. На нижній корж викладіть 2/3 крему, прикрийте другим коржем і змастіть верх і боки торта кремом.
торт
5. Посипте торт какао-порошком. Поставте торт в холодильник мінімум на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти