Торт «Pars»
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний смак цього торта забезпечують бісквітні коржі в поєднанні з вершково-сирним кремом. Торт - одне з головних страв святкового столу, тому розповім, як приготувати торт "парслі" .
Повітряний бісквіт і ніжний крем з сиру і вершків не залишать байдужими нікого. Такий торт приготувати не складно, але виходить він неймовірно ніжним і повітряним. Збиті вершки і бісквіт надають торту приємну текстуру, а якщо ви хочете зробити випічку більш ароматною, можете додати дрібку лимонної цедри в крем. Обов'язково посипте торт какао-порошком, щоб створити контраст між ним і білим кремом.
- Яйця середнього розміру - 4 штуки
- Цукор - 240 грам (по 120 г в тісто і в крем)
- Борошно - 120 грам
- Сир 9-15% жирності - 200 грам
- Вершки 33% жирності - 250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Какао-порошок - 1, 5-2 Ст. Ложки
1. Яйця збийте з допомогою міксера протягом 1 хвилини. Не перериваючи збивання, додайте цукор. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і ваніліном.
2. Невеликими порціями додайте борошно до яєчної суміші, перемішуючи зверху вниз. Рівномірним шаром розподіліть тісто по паперу для випічки.
3. Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 10 хвилин. Сир змішайте блендером з цукром і ванільним цукром. Збийте вершки з допомогою міксера і акуратно додайте до сирної маси.
4. Бісквіт остудіть і розріжте навпіл, кінець podrovnyayte. На нижній корж викладіть 2/3 крему, прикрийте другим коржем і змастіть верх і боки торта кремом.
5. Посипте торт какао-порошком. Поставте торт в холодильник мінімум на 2 годину. Смачного!