Торт «Пани Валевска»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом польського торта під назвою «Пані Валевська». Він дуже смачний, має фантастично ніжну консистенцію і просто тане в роті. Раджу приготувати шанувальникам солодкого.
Торт «Пані Валевська» можна випікати в будь-якій формі або на деку, які у вас є.
Для отримання збитих білків потрібної консистенції обов'язково ретельно відокремлюйте їх від жовтків, т. До. В результаті попадання навіть незначно кількості жовтка в білкову масу, та буде погано збивати і стійкі піки не отримають. Краще використовувати якомога свіжіші яйця, білки перед збивання доцільно охолодити.
Цукрову пудру цілком успішно можна замінити на цукровий пісок, а замість варення з чорної смородини можна використовувати будь-яке варення або повидло на ваш смак. Головне, щоб воно не було рідким, інакше при випіканні все витече і підгорить, що зіпсує смак торта.
- Борошно - 500 грам
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки (можна використовувати харчову соду)
- Цукрова пудра - 2 склянки(0, 5 для тіста і 1, 5 для безе)
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця - 6 штук (жовтки для тесту, білки для безе)
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Варення з чорної смородини - 450 грам
- Мигдальні пелюстки - 120 грам