Торт «норка крота»
(покроковий рецепт з фото)
Цей торт готується досить швидко і без сумніву сподобається тим, хто любить банани. Ділюся покроковим рецептом торта "норка крота" з фото. Вам обов'язково сподобається цей рецепт!
Пропоную вам спекти торт з допомогою цього досить нескладного рецепта приготування торта "норка крота" . Ви абсолютно не втомитеся, готуючи ці ласощі, а ваші гості будуть в захваті від смаку цього торта. Та й інгредієнти використовуються виключно прості, нічого недоступного або незрозумілого ви на виявите. Я перші пекла торт "норка крота" на день народження, всім гостям дуже сподобалося, хвалили, просили рецепт. Отже, приступаємо!
- Масло вершкове або маргарин - 100 грам
- Цукор - 120 грам
- Борошно - 150 грам
- Какао - 30 грам
- Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 75 мілілітрів
- Банан - 3-4 штук
- Шоколад - 50 грам
- Вершки 33% - 400 мілілітрів
- Загущувач для вершків - 2 штуки(2 пакетика)
Робимо тісто. Змішуємо борошно, цукор, какао і пекарський порошок. Додаємо розм'якшене вершкове масло, молоко і яйця.
Змащуємо дно форми маслом і виливаємо в неї все тісто. Випікаємо корж в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30. З охололого коржа виймаємо серединку, залишивши борти. У вийшла виїмку укладаємо очищені банани.
Шоколад подрібнюємо на дрібні крихти. Збиваємо вершки з загустителем і додаємо крихти шоколаду. Викладаємо крем, на банани.
Часть коржа, яку ми вийняли з серединки, подрібнюємо в крихти і густо посипаємо ними торт. Ставимо торт в холодильник години на 2.