Рецепт Торт «Наполеон» з лаваша фото

Торт «Наполеон» з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лаваш
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Коли немає часу на приготування класичного торта" Наполеон & Quot; , але дуже хочеться, виручить торт"Наполеон" з лаваша. Адже лаваш велика підмога для зайнятої господині.

Опис приготування:

Чи потрібно говорити, що у торта з лаваша крім швидкого приготування, є гідність як низькокалорійна. Якщо ви захочете більше ситний варіант, додайте в крем збиті вершки. Також слід зазначити, що торт виходить невеликим, тому для великої компанії, інгредієнти необхідно збільшити в 2-3 рази. Якщо у вас немає можливості знайти лаваш рулоном, скористайтеся круглими тортілья.

  • Лаваш тонкий - 1 штука (рулон 1 метр)
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 80 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
торт
Підготуйте необхідні інгредієнти.
торт
Приготуйте крем. Візьміть каструлю і розітріть в ній яйця з цукром, до однорідного стану.
торт
Додайте молоко, борошно і добре розмішайте.
торт
Поставте на повільний вогонь і постійно помішуйте. Уваривайте до загустения.
торт
Зніміть крем з вогню, накрийте харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі.
торт
Поки охолоджується крем, займіться коржами.
Лаваш наріжте на однакові прямокутники, в кількості 10 штук. Підсушіть в духовці при температурі 200 градусів протягом 2 хвилин або до появи легкого відтінку.
торт
Підготовлені коржі складіть один на одного.
торт
В охолоджений крем додайте розм'якшене вершкове масло. Добре розмішайте, а краще збийте міксером.
торт
Зберіть торт.
З стопки коржів виберіть 2 коржа найбільш дефорязикних. Вони підуть на крихту.
Решта коржі послідовно прошарками кремом, злегка притискаючи ложкою. Не лякайтесь, якщо корж зламається, це не відіб'ється на його смак і зовнішній вигляд.
торт
Зібраний торт, зверху добре промажте кремом.
торт
Дефорязикні 2 коржа подрібніть в крихту. І посипте торт.
торт
Готовий торт"Наполеон" з лаваша необхідно залишити при кімнатній температурі для просочування на 3 години або на ніч в холодильник.
торт
Торт готовий. Смачного!

Схожі рецепти