Рецепт Торт Наполеон по-домашньому фото

Торт Наполеон по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти , Наполеон
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Перед вами - простий рецепт приготування листкового кремового торта Наполеон. Чому простий? Вся справа в тому, що готувати його ми будемо з готового листкового тіста. Крем - заварний. Поїхали!

Кількість порцій: 8-10
  • Листкове тісто готове - 450 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка (краще використовувати півсклянки білого і півсклянки коричневого цукру)
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 220 грам
  • Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
  • Волоські горіхи подрібнені - 1/2 склянки
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 1
1. У невеликому сотейнику перемішайте цукор і яйця. Чи не збивайте, а перемішайте.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 2
2. Найкраще використовувати віночок. Повинна вийти однорідна маса.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 3
3. Введіть в суміш молоко.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 4
4. Поступово введіть просіяне борошно. Продовжуйте збивати.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 5
5. Поставте сотейник з сумішшю на середньо-повільний вогонь. Помішуючи, нагрівайте до загусання протягом 15 хвилин. Крем повинен вийти консистенції пудингу.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 6
6. Зніміть вогню і відставте. Витягніть з морозилки листкове тісто. Розгорніть на присипаному борошном столі. У злегка остиглий крем додайте вершкове масло і ванільний цукор.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 7
7. Збийте міксером крем до однорідної консистенції. Крем для"Наполеона" готовий!
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 8
8. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Викладіть тісто на великий аркуш пергаментного паперу.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 9
9. Розкачайте тісто. Воно повинно збільшитися в 1, 5-2 рази.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 10
10. Розріжте розкатаний пласт тесту на 4 рівні прямокутника.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 11
11. Проткніть тісто виделкою по всій поверхні, щоб вона підіймалася.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 12
12. Надсилайте тісто в гарячу духовку запікатися. Деко повинен бути застелена пергаментом. Запікайте протягом 12 хв., поки поверхня не стане золотистою. Листкове тісто запікається дуже швидко, тому обов'язково стежте за ним.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 13
13. Таким чином випікайте все тісто, що у вас є. Готові пласти з тіста викладайте на тарілку. Раджу викладати по два поруч, змащувати кремом, потім - такі і так до кінця.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 14
14. По верхньому шару, крім крему, порозсипайте подрібнені горіхи.
торт Наполеон по-домашньому - фото крок 15
15. Торт"Наполеон" готовий! Смачного!

Схожі рецепти