Рецепт Торт «барабан» фото

Торт «барабан»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Любіть не тільки смачну, але і оригінальну випічку? Тоді пропоную вам цікавий тематичний варіант - торт"Барабан" в домашніх умовах. Це просте і дуже смачні ласощі для всієї родини.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування торта"Барабан" буде проходити в кілька етапів. Для початку необхідно спекти бісквіт. У мисочці збити яйця з цукром до білого.

2. Додати просіяне з какао борошно і розпушувач. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

3. Форму для випічки застелити пергаментом і вилити тісто. Відправити його в заздалегідь розігріту духовку на 25-30 хвилин.

4. Готовий корж остудити спочатку в формі, а потім на решітці. Уже остиглим нарізати його невеликими шматочками (можна однаковими, можна довільної форми).

5. Наступним етапом буде крем. Для його приготування необхідно збити йогурт з цукром до розчинення цукру. Додати желатин (попередньо замочений і прогрітий). Все ретельно перемішати.

6. Форму або салатник застелити харчовою плівкою. Викладати в кілька етапів бісквіт і поливати його кремом. При бажанні також можна додати ягід або трохи варення. Коли все зібрано, відправити заготовку в холодильник приблизно на 4 годину.

7. Коли торт застиг можна приступати до наступного етапу - заливці верху. Для цього потрібно з'єднати згущенку зі сметаною і ретельно перемішати (збивати міксером не рекомендується). Додати приготовлений желатин і ще раз перемішати. Отриману масу вилити на торт і знову відправити його в холодильник на 3-4 годину.

8. Поки торт"Барабан" в домашніх умовах застигає можна зайнятися мастикою. З неї потрібно буде зробити прикраси і палички. Зліплені елементи повинні як слід висохнути, щоб вони не деформувалися.

9. Завершальним етапом буде шоколадна глазур з боків торта. При бажанні можна зробити кольорову мастику і обтягнути нею весь торт.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 400 грам(200 в корж, 200 в вершках)
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 160 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Йогурт - 400 грам
  • Желатин - 45 грам(15 для крему, 30 для заливки)
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Шоколад - 80 грам
  • Мастика - 300 грам
1. Рецепт приготування торта"Барабан" буде проходити в кілька етапів. Для початку необхідно спекти бісквіт. У мисочці збити яйця з цукром до білого.

2. Додати просіяне з какао борошно і розпушувач. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

3. Форму для випічки застелити пергаментом і вилити тісто. Відправити його в заздалегідь розігріту духовку на 25-30 хвилин.

4. Готовий корж остудити спочатку в формі, а потім на решітці. Уже остиглим нарізати його невеликими шматочками (можна однаковими, можна довільної форми).

5. Наступним етапом буде крем. Для його приготування необхідно збити йогурт з цукром до розчинення цукру. Додати желатин (попередньо замочений і прогрітий). Все ретельно перемішати.

6. Форму або салатник застелити харчовою плівкою. Викладати в кілька етапів бісквіт і поливати його кремом. При бажанні також можна додати ягід або трохи варення. Коли все зібрано, відправити заготовку в холодильник приблизно на 4 годину.

7. Коли торт застиг можна приступати до наступного етапу - заливці верху. Для цього потрібно з'єднати згущенку зі сметаною і ретельно перемішати (збивати міксером не рекомендується). Додати приготовлений желатин і ще раз перемішати. Отриману масу вилити на торт і знову відправити його в холодильник на 3-4 годину.

8. Поки торт"Барабан" в домашніх умовах застигає можна зайнятися мастикою. З неї потрібно буде зробити прикраси і палички. Зліплені елементи повинні як слід висохнути, щоб вони не деформувалися.

9. Завершальним етапом буде шоколадна глазур з боків торта. При бажанні можна зробити кольорову мастику і обтягнути нею весь торт.

Схожі рецепти