Томатний суп з яловичиною і горошком
(покроковий рецепт з фото)
Влітку багато стиглих овочів, і в тому числі мої улюблені помідори. Взимку купити хороші помідори проблематично, але якщо вам все таки вдалося, то приготуйте ситний томатний суп з яловичиною і горошком.
Томатний суп з яловичиною і горошком наваристий, ароматний і дуже смачний. Готувати його просто і легко, і сьогодні розповім, як приготувати томатний суп з яловичиною і горошком. У зиязикай період свіжі помідори можна замінити консервованими томатами у власному соку. Буде трохи кислинки, але це абсолютно не зіпсує смак супу. Міцний яловичий бульйон стане прекрасною основою для супу, додайте трохи рису для ситності, овочів і супчик готовий! При подачі додайте свіжої зелені, і годуєте свою сім'ю смачним і корисним обідом.
- Яловичина на кістці - 1, 5 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Мал - 1/2 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Корінь селери - 50 грам
- Чорний мелений перець - 1/2 грами
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Горошок - 1 Склянка
М'ясо залийте водою 2, 5-3 L. І поставте варити. Варіть 1, 5-2 годину.
Помідори опустіть в гарячу воду на 20 секунд. Потім зніміть з них шкірку.
За допомогою блендера зробіть з помідорів пюре.
Цибуля почистіть і опустіть в бульйон.
Морквину, селера і корінь петрушки почистіть і відправте в бульйон.
Проваріть бульйон з овочами 20-25 хвилин. Потім дістаньте овочі за допомогою шумівки
Дістаньте з бульйону кісточку. Ображати з неї м'ясо і всипте в бульйон.
Додайте рис і проваріть 10 хвилин.
Потім всипте горошок.
Додайте томатне пюре.
Всипте спеції і вимикайте вогонь. Дайте супу постояти 15-20 хвилин і розливайте по тарілках.