Тісто на жовтках
(покроковий рецепт з фото)
Тісто на жовтках - мій фаворит, адже робиться воно дуже просто, а випічка, приготована на його основі, виходить чарівно смачною! Дуже добре підходить для тертого пирога, спробуйте і ви!
Пісочне тісто виходить пухким, але при цьому воно добре ліпиться і не прилипає до рук. Сама випічка виходить дуже ніжною і м'якою, прекрасно поєднується з начинкою, особливо з кислуватим варенням. Скористайтеся цим класичним рецептом приготування тіста на жовтках. Думаю, вам сподобається!
- Жовтки - 4 штуки
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукрова пудра - 120 грам
- Цукор ванільний - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка

Змішуємо жовтки з цукровою пудрою, ванільним цукром, сіллю і вершковим маслом.

Збиваємо все віночком, засипаємо борошно. Тепер потрібно ретельно замісити тісто.

Testo майже: з ним можна "працювати" . Вдалою випічки!