Рецепт Бісквіт на жовтках фото

Бісквіт на жовтках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Готували безе або білковий крем і у вас залишилися жовтки? Бісквіт на жовтках - прекрасний вихід для їх використання! Бісквіт на жовтках виходить дуже пишним і ніжним.

Опис приготування:

Прочитайте уважно рецепт, як приготувати бісквіт на жовтках і готуйте із задоволенням! У вас все вийде! Готовий остиглий бісквіт можна також загорнути в харчову плівку, прибрати в морозилку до збірки торта.

  • Жовток - 6 штук
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вода тепла - 50 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 10 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
бісквіт на жовтках - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
бісквіт на жовтках - фото крок 2
Жовтки збийте з цукровою пудрою і ваніліном в пишну світлу піну.
бісквіт на жовтках - фото крок 3
Борошно, розпушувач і крохмаль з'єднайте і просійте. Додайте в яєчну масу, акуратно перемішайте до однорідності.
бісквіт на жовтках - фото крок 4
Роз'ємне кільце для випічки (діаметром 18 см) поставте на фольгу, підійміть її краю до бортикам. Так тісто не буде виливатися знизу. Змастіть дно маслом. Вилийте тісто у форму, поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
бісквіт на жовтках - фото крок 5
Бісквіт трохи остудіть у формі, потім зніміть кільце і повністю остудіть на решітці.
бісквіт на жовтках - фото крок 6
Готовий бісквіт на жовтках можна використовувати для торта, десерту або подати просто до чаю.
бісквіт на жовтках - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти