Бісквіт на жовтках
(покроковий рецепт з фото)
Готували безе або білковий крем і у вас залишилися жовтки? Бісквіт на жовтках - прекрасний вихід для їх використання! Бісквіт на жовтках виходить дуже пишним і ніжним.
Прочитайте уважно рецепт, як приготувати бісквіт на жовтках і готуйте із задоволенням! У вас все вийде! Готовий остиглий бісквіт можна також загорнути в харчову плівку, прибрати в морозилку до збірки торта.
- Жовток - 6 штук
- Цукор - 100 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Вода тепла - 50 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 10 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти.
Жовтки збийте з цукровою пудрою і ваніліном в пишну світлу піну.
Борошно, розпушувач і крохмаль з'єднайте і просійте. Додайте в яєчну масу, акуратно перемішайте до однорідності.
Роз'ємне кільце для випічки (діаметром 18 см) поставте на фольгу, підійміть її краю до бортикам. Так тісто не буде виливатися знизу. Змастіть дно маслом. Вилийте тісто у форму, поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Бісквіт трохи остудіть у формі, потім зніміть кільце і повністю остудіть на решітці.
Готовий бісквіт на жовтках можна використовувати для торта, десерту або подати просто до чаю.
Смачного!