Рецепт Тісто на штрудель фото

Тісто на штрудель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
На швидку руку
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - мій фірязикай рецепт приготування ідеального тесту для штруделя! розповім, як приготувати тісто на штрудель - ідеально тонке, ніжне, але в той же час пластичне, начинку витримає!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати тісто на штрудель. Штрудель - блюдо специфічне, тому що в ньому має поєднуватися дуже тоненьке тісто, яке б буквально розтріскуються від тяжкості начинки, і багато соковитої начинки, яка ні в якому разі не повинна вивалюватися, інакше ви ризикуєте отримати кашу замість штруделя. Так ось, саме з цим тестом у мене ніколи не було проколів - штрудель буде, як з картинки!

  • Борошно - 2.5 склянки
  • Окріп - 11 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Начинка - За смаком
тісто на штрудель - фото крок 1
1. Добре просеем борошно і змішаємо з сіллю. Вливаємо потроху окріп і відразу ж намагаємося перемішати якомога ретельніше. Далі додамо масло, ще раз перемішати і вимісити однорідне тісто.
тісто на штрудель - фото крок 2
2. Дуже тонко тепер його розкачати. Воно вийде тоненьке, але в той же час пластичне і міцне.
тісто на штрудель - фото крок 3
3. Залишилося тільки викласти на нього начинку.
тісто на штрудель - фото крок 4
4. Потім треба згорнути тугий рулет, змастити його олією.
тісто на штрудель - фото крок 5
5. Запікати штрудель треба 20 хвилин при 200 градусах, поки верхівка не стане рум'яною. Готово!

Схожі рецепти