Рецепт Тісто на пельмені в хлібопічці фото

Тісто на пельмені в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я завжди роблю тісто на пельмені в хлібопічці. Не потрібно возитися довго з тестом, хлібопічка зробить все сама. Тісто виходить еластичним, ніжним і з ним легко працювати.

Опис приготування:

З такої кількості інгредієнтів у мене виходить тесту на 75-80 штук пельменів. Але так як ми за раз стільки не з'їдаємо, я відрізаю потрібне мені кількість тіста, а решту я ховаю в поліетиленовий пакет, кладу в морозильну камеру і використовую в міру потреби.

  • Курине яйце - 1 штука
  • Вода - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 3 склянки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1
В чашу хлібопічки вбийте яйце, воду, рослинне масло і сіль.
2
В отриману суміш просійте борошно.
3
Увімкніть хлібопічку на режим"Тісто" . Через годину тісто для пельменів вже буде готово.

Схожі рецепти