Тісто на пельмені в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Я завжди роблю тісто на пельмені в хлібопічці. Не потрібно возитися довго з тестом, хлібопічка зробить все сама. Тісто виходить еластичним, ніжним і з ним легко працювати.
З такої кількості інгредієнтів у мене виходить тесту на 75-80 штук пельменів. Але так як ми за раз стільки не з'їдаємо, я відрізаю потрібне мені кількість тіста, а решту я ховаю в поліетиленовий пакет, кладу в морозильну камеру і використовую в міру потреби.
- Курине яйце - 1 штука
- Вода - 1/3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1
В чашу хлібопічки вбийте яйце, воду, рослинне масло і сіль.
2
В отриману суміш просійте борошно.
3
Увімкніть хлібопічку на режим "тісто" . Через годину тісто для пельменів вже буде готово.