Тісто на лазанью
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Хоча у мене часто в морозильнику лежить готове покупне тісто, але все-таки домашнє завжди краще. Тим більше, коли є час на його заміс. Вийде набагато смачніше.
Опис приготування:
Ви можете дізнатися про те, як приготувати тісто на лазанью у себе на кухні. Це стане прекрасною основою для такого популярного страви. Універсальні листи підійдуть до різних компонентів, наприклад, фаршу з овочами. Вони не повинні вийде занадто товстими, щоб не перебивати смак і текстуру.
- Борошно - 350 грам
- Яйце - 3 штуки
- Вода - 4 L
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Яйця збийте в мисці.
У борошно додайте дрібку солі. Всипте її в миску. В середині зробіть поглиблення.
У нього залийте яєчну масу. Почніть замішувати тісто.
Замішайте еластичне тісто. Залиште його під вологою марлею на 1 час.
Присипте стіл борошном. Тісто розділіть на кілька частин. Кожну розкачати в тонкий пласт 1-2 мм завтовшки.
Наріжте тісто шматочками 15х7 см. Сухий Korcz: залиште їх на 15 хвилин.
Воду з сіллю і маслом доведіть до кипіння.
Варіть листи лазаньї по 4 штуки протягом 3-4 хвилин.
Листи просушіть - і можете готувати лазанью далі. Вдалого приготування!