Тісто для піци без масла
(покроковий рецепт з фото)
У піці найголовніше це підібрати гарне тісто, щоб з ним було легко працювати, а при випіканні корж залишався м'яким і ніжним, і я з радістю розповім вам, як зробити таке тісто швидко і легко.
Скільки господинь, стільки і різних варіантів приготування піци, адже кожна вибирає начинку на свій смак, а ось тісто чомусь практично всі роблять однакову, з додавання масла, вважається, що так воно стає м'якше і еластичною. Однак я хочу поділитися з вами іншим, на мій погляд, більш вдалим рецептом приготування тіста для піци без масла, який волію я. Перепробувавши масу різних варіантів, я зупинилася саме на цьому, нехай він займе трохи більше часу, але зате піца з ним виходить чудова, як в кращих піцеріях світу. Тому всім шанувальникам справжньої смачної піци я пропоную спробувати зробити тісто для піци без масла в домашніх умовах, сподіваюся, що цей рецепт сподобається вам так само, як і мені.
- Борошно - 1 Склянка(+ 2 столові ложки в опару)
- Дріжджі живі - 10 грам
- Вода тепла - 100 мілілітрів(+ 2 столові ложки в опару)
- Цукор - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки