Пісочне тісто без масла
(покроковий рецепт з фото)
Пісочне тісто - це те, з чим будь-яка господиня зустрічається часто. А тісто з вершковим маслом дороге і калорійне. Тому я заміняю його на олію. Виходить дуже смачно. Спробуйте!
Можна розкачати таке тісто і спекти або заморозити в морозильній камері. Тісто виходить дуже смачним, рослинне масло прекрасно замінює вершкове або маргарин. З пісочного тіста можна приготувати багато смачних десертів. Наприклад: розкачайте тісто. Викладіть його на форму для запікання і випікайте в духовці 15-25 хвилин. Остудіть тісто. Залийте його збитими вершками і прикрасьте улюбленими ягодами. І це тільки один приклад смачної випічки з пісочним тістом. Дивіться, як приготувати пісочне тісто без масла.
- Молоко - 30 мілілітрів
- Цукор - 60 грам
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Борошно - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
Перемістіть всі інгредієнти в чашу процесора, блендера або міксера. Ретельно змішуйте масло, сіль, цукор і молоко, Повинна вийти однорідна піниться рідина.
Повільно вводите борошно в рідину, помішуйте і розбивайте грудочки виделкою. Збийте тісто в кулю. Довго вимішувати тісто не можна, інакше воно почне кришитися і нічого путнього з такого тесту не вийде. Охолодіть тісто в холодильнику приблизно 30 хвилин. Testo майже.