Рецепт Тістечко «ковбаска» фото

Тістечко «ковбаска»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Молоко, Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Тістечко, Без випічки

Смачні тістечка без випічки. Звучить непогано, що? тоді дивіться, як приготувати тістечко "ковбаска" . Готувати будемо на основі бісквітного печива. Ну що ж, читайте рецепт і приступайте!

За своїм бажанням ви можете подрібнити печиво в зовсім дрібну крихту, тоді консистенція готового ласощі буде ніжнішою і однорідної. Але мені дуже навіть подобаються хрусткі великі шматочки печива. І в розрізі великі шматочки виглядають красивіше.

  • Бісквітне печиво - 500 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукор - 130 грам
  • Ванільна есенція - 0, 5 чайних ложки
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
1
Печиво потрібно подрібнити в крупну крихту. Я роблю це руками, блендер не використовую.
2
У каструлі розігрійте молоко з вершками. Коли вони будуть гарячими, додайте масло і повністю його розчиніть, потім влийте ванільну есенцію.
3
Тепер висипте цукор, вимкніть вогонь і перемішуйте масу, поки цукор не розчиниться. Останній етап - какао. Додайте його і розмішайте все до однорідної консистенції.
4
Молочну масу влийте до печива і все добре перемішайте. Складіть масу в целофановий пакет і сформуйте ковбаску.
5
Покладіть десерт в морозильну камеру на кілька годин, потім звільніть від целофану, наріжте і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти