Тістечко «ковбаска»
(покроковий рецепт з фото)
Смачні тістечка без випічки. Звучить непогано, що? тоді дивіться, як приготувати тістечко "ковбаска" . Готувати будемо на основі бісквітного печива. Ну що ж, читайте рецепт і приступайте!
За своїм бажанням ви можете подрібнити печиво в зовсім дрібну крихту, тоді консистенція готового ласощі буде ніжнішою і однорідної. Але мені дуже навіть подобаються хрусткі великі шматочки печива. І в розрізі великі шматочки виглядають красивіше.
- Бісквітне печиво - 500 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 130 грам
- Ванільна есенція - 0, 5 чайних ложки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
1
Печиво потрібно подрібнити в крупну крихту. Я роблю це руками, блендер не використовую.
2
У каструлі розігрійте молоко з вершками. Коли вони будуть гарячими, додайте масло і повністю його розчиніть, потім влийте ванільну есенцію.
3
Тепер висипте цукор, вимкніть вогонь і перемішуйте масу, поки цукор не розчиниться. Останній етап - какао. Додайте його і розмішайте все до однорідної консистенції.
4
Молочну масу влийте до печива і все добре перемішайте. Складіть масу в целофановий пакет і сформуйте ковбаску.
5
Покладіть десерт в морозильну камеру на кілька годин, потім звільніть від целофану, наріжте і подавайте до столу. Смачного!