Тілапія в томатному соусі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Тілапія - це нежирна риба з великою кількістю білка, який так само важливий і при цукровому діабеті. Розповідаю, як приготувати тилапию в томатному соусі з кетчупом.
За цим рецептом можна приготувати будь-які сорти білої риби. Риба виходить ніжна, соковита і дуже смачна. Подавати можна зі свіжими овочами або будь-яким гарніром. Спробуйте!
- Тілапія - 500 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вода - 150 мілілітрів
- Томатний кетчуп - 100 грам (без цукру і крохмалю)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Рибу необхідно розморозити і обсушити паперовим рушником, видаляючи максимум води.
Додайте за смаком сіль і улюблені спеції. У мене готова суміш для приготування рибних страв. За бажанням можна збризнути шматочки лимонним соком. Акуратно все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
На сковороді обсмажте терту моркву і цибулю, нарізаний пір'ям.