Рецепт Тілапія в томатному соусі з кетчупом фото

Тілапія в томатному соусі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Цибуля, Тілапія
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Тілапія - це нежирна риба з великою кількістю білка, який так само важливий і при цукровому діабеті. Розповідаю, як приготувати тилапию в томатному соусі з кетчупом.

За цим рецептом можна приготувати будь-які сорти білої риби. Риба виходить ніжна, соковита і дуже смачна. Подавати можна зі свіжими овочами або будь-яким гарніром. Спробуйте!

  • Тілапія - 500 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Томатний кетчуп - 100 грам (без цукру і крохмалю)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
тілапія в томатному соусі з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тілапія в томатному соусі з кетчупом - фото крок 2
Рибу необхідно розморозити і обсушити паперовим рушником, видаляючи максимум води.
тілапія в томатному соусі з кетчупом - фото крок 3
Додайте за смаком сіль і улюблені спеції. У мене готова суміш для приготування рибних страв. За бажанням можна збризнути шматочки лимонним соком. Акуратно все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
тілапія в томатному соусі з кетчупом - фото крок 4
На сковороді обсмажте терту моркву і цибулю, нарізаний пір'ям.

Схожі рецепти