Рецепт Тетері молочні фото

Тетері молочні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На сніданок
Супи
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Рецепт приготування тюрей з молока, пшеничного хліба і цукру.

Опис приготування:

Основою для тюрей крім квасу може також служити молоко. Такі тюрі частіше вживаються як дитяче блюдо. Хліб для тюрі повинен бути свіжим, м'яким і без кірок. Зазвичай його підігрівають в духовці, а потім нарізають маленькими кубиками. Замість цукру в тюрі ви можете додати молоко або варення. Молочні тюрі, на відміну від квасних, є калорійною їжею.

Приготування:

У пшеничного хліба обрізати кірки, нарізати на маленькі шматочки і викласти в тарілку. Вилити в тарілку підігріте молоко і почекати, поки хліб не розм'якшити. Додати в тарілку цукор (мед або варення) і перемішати.


  • Пшеничного хлеба - 200 грам
  • Молока - 3-4 склянок
  • Цукру (Меда или варенья) - 3-4 чайних ложок
Основою для тюрей крім квасу може також служити молоко. Такі тюрі частіше вживаються як дитяче блюдо. Хліб для тюрі повинен бути свіжим, м'яким і без кірок. Зазвичай його підігрівають в духовці, а потім нарізають маленькими кубиками. Замість цукру в тюрі ви можете додати молоко або варення. Молочні тюрі, на відміну від квасних, є калорійною їжею.

Приготування:

У пшеничного хліба обрізати кірки, нарізати на маленькі шматочки і викласти в тарілку. Вилити в тарілку підігріте молоко і почекати, поки хліб не розм'якшити. Додати в тарілку цукор (мед або варення) і перемішати.

Схожі рецепти