Тетері молочні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тюрей з молока, пшеничного хліба і цукру.
Основою для тюрей крім квасу може також служити молоко. Такі тюрі частіше вживаються як дитяче блюдо. Хліб для тюрі повинен бути свіжим, м'яким і без кірок. Зазвичай його підігрівають в духовці, а потім нарізають маленькими кубиками. Замість цукру в тюрі ви можете додати молоко або варення. Молочні тюрі, на відміну від квасних, є калорійною їжею.
Приготування:
У пшеничного хліба обрізати кірки, нарізати на маленькі шматочки і викласти в тарілку. Вилити в тарілку підігріте молоко і почекати, поки хліб не розм'якшити. Додати в тарілку цукор (мед або варення) і перемішати.
- Пшеничного хлеба - 200 грам
- Молока - 3-4 склянок
- Цукру (Меда или варенья) - 3-4 чайних ложок
Приготування:
У пшеничного хліба обрізати кірки, нарізати на маленькі шматочки і викласти в тарілку. Вилити в тарілку підігріте молоко і почекати, поки хліб не розм'якшити. Додати в тарілку цукор (мед або варення) і перемішати.