Рецепт Тесто сдобное бездрожжевое фото

Тесто сдобное бездрожжевое
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Пісні страви
На швидку руку
Випічка

Для самих різних варіантів домашньої випічки відмінно підійде це швидкий, економний і простий рецепт тіста здобного дріжджового. Дуже рекомендую взяти його на замітку.

Це рецепт приготування тіста здобного дріжджового підійде для пиріжків з найрізноманітнішою начинкою, ватрушек або навіть піци. Воно м'яке, смачне і завжди виходить ідеально.

1. Для початку просійте в глибоку миску борошно.

2. Вершкове масло розтопіть і, трохи охолодивши, влийте в центр просіяного борошна.

3. Туди ж вбийте яйце і почніть перемішувати.

4. Викладіть сметану. Краще взяти з великим відсотком жирності.

5. В процесі додайте сіль, цукор (якщо цей простий рецепт тіста здобного дріжджового використовується для солодкої випічки, можете додати більше цукру). Можете всипати пакетик ваніліну.

6. Тісто спершу виходить дуже рідким і може погано перемішуватися. Тому краще потім викласти його на робочий стіл, присипаний борошном, і продовжувати замішувати руками. За необхідності додавайте борошно.

7. Коли тісто здобне бездріжджове в домашніх умовах готове, залиште його приблизно на півгодини, щоб воно трохи відпочило. А вже після можна приступати до безпосереднього приготування випічки.

Ось такий універсальний матеріал для роботи виходить.

  • Борошно - 2 склянки
  • Крем - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 2 Ст. Ложки (або молоко)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
Це рецепт приготування тіста здобного дріжджового підійде для пиріжків з найрізноманітнішою начинкою, ватрушек або навіть піци. Воно м'яке, смачне і завжди виходить ідеально.

1. Для початку просійте в глибоку миску борошно.

2. Вершкове масло розтопіть і, трохи охолодивши, влийте в центр просіяного борошна.

3. Туди ж вбийте яйце і почніть перемішувати.

4. Викладіть сметану. Краще взяти з великим відсотком жирності.

5. В процесі додайте сіль, цукор (якщо цей простий рецепт тіста здобного дріжджового використовується для солодкої випічки, можете додати більше цукру). Можете всипати пакетик ваніліну.

6. Тісто спершу виходить дуже рідким і може погано перемішуватися. Тому краще потім викласти його на робочий стіл, присипаний борошном, і продовжувати замішувати руками. За необхідності додавайте борошно.

7. Коли тісто здобне бездріжджове в домашніх умовах готове, залиште його приблизно на півгодини, щоб воно трохи відпочило. А вже після можна приступати до безпосереднього приготування випічки.

Ось такий універсальний матеріал для роботи виходить.

Схожі рецепти