Рецепт Тертий пиріг з ревенем фото

Тертий пиріг з ревенем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Ревінь
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Ревінь не надто популярний інгредієнт для випічки, а дуже даремно! Він дуже"вдячний" продукт, який чудово урізноманітнює ваше щоденне меню. Раджу нескладний і апетитний рецепт на замітку.

Опис приготування:

Ділюся з вами ідеєю, як приготувати тертий пиріг з ревенем. У крихту дуже рекомендую додати також мигдаль, горіхи сюди підходять ідеально! Подавати до столу пиріг найкраще зі сметаною. Чудовий, на мій погляд, варіант випічки, який обов'язково варто спробувати!

  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Ревінь - 400 грам
  • Пластівці мигдалю - 30 грам
тертий пиріг з ревенем - фото крок 1
1. З'єднайте просіяне борошно з маслом, цукром, розпушувачем і ванільним екстрактом. Викладіть 3/4 тесту в форму (можна дві маленькі).
тертий пиріг з ревенем - фото крок 2
2. Ревінь вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками.
тертий пиріг з ревенем - фото крок 3
3. Викладіть ревінь на тісто.
тертий пиріг з ревенем - фото крок 4
4. Залишок тесту натріть на тертці або розкришити руками. Присипте зверху, додайте пластівці мигдалю. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку.
тертий пиріг з ревенем - фото крок 5
5. Запікайте близько півгодини до рум'яності. Смачного!

Схожі рецепти