Тертий пиріг з ревенем
(покроковий рецепт з фото)
Ревінь не надто популярний інгредієнт для випічки, а дуже даремно! Він дуже "вдячний" продукт, який чудово урізноманітнює ваше щоденне меню. Раджу нескладний і апетитний рецепт на замітку.
Ділюся з вами ідеєю, як приготувати тертий пиріг з ревенем. У крихту дуже рекомендую додати також мигдаль, горіхи сюди підходять ідеально! Подавати до столу пиріг найкраще зі сметаною. Чудовий, на мій погляд, варіант випічки, який обов'язково варто спробувати!
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Ревінь - 400 грам
- Пластівці мигдалю - 30 грам
1. З'єднайте просіяне борошно з маслом, цукром, розпушувачем і ванільним екстрактом. Викладіть 3/4 тесту в форму (можна дві маленькі).
2. Ревінь вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками.
3. Викладіть ревінь на тісто.
4. Залишок тесту натріть на тертці або розкришити руками. Присипте зверху, додайте пластівці мигдалю. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку.
5. Запікайте близько півгодини до рум'яності. Смачного!