Рецепт Тема дужка ч сулугуні фото

Тема дужка ч сулугуні
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Крупи , Кукурудза
Рецепти для схуднення
На обід , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Для тих, хто любить експерименти на кухні, пропоную дуже просте, ситне і цікаве блюдо - кукурудзяна каша з сулугуні в домашніх умовах.

Опис приготування:

1. Почніть з того, що подрібніть трохи крупу. Зручно використовувати для цього кавомолку. Вона не повинна стати борошном, так що подрібнити потрібно зовсім небагато.

2. У невелику каструлю відправте вершкове масло і поставте на вогонь. Масла використовується досить багато, так що рецепт приготування кукурудзяної каші з сулугуні досить калорійний.

3. Як тільки масло розтопити, всипте крупу і, постійно помішуючи, обсмажте на середньому вогні пару хвилин.

4. Воду доведіть до кипіння. Тонкою цівкою влийте в каструлю з крупою.

5. Додайте щіпку солі і варіть на повільному вогні близько 15 хвилин, безперервно помішуючи. Вона не повинна бути занадто густий, так що в процесі, можливо, буде потрібно ще трохи води.

6. Сир тим часом натріть на тертці.

7. Невеликими порціями відправте його в каструлю. Залиште на вогні ще на пару хвилин, поки сир не розплавиться повністю.

Ось такий варіант, як зробити кукурудзяну кашу з сулугуні. Подавайте до столу гарячою.

  • Добре - 300 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Зерно зернових - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
1. Почніть з того, що подрібніть трохи крупу. Зручно використовувати для цього кавомолку. Вона не повинна стати борошном, так що подрібнити потрібно зовсім небагато.

2. У невелику каструлю відправте вершкове масло і поставте на вогонь. Масла використовується досить багато, так що рецепт приготування кукурудзяної каші з сулугуні досить калорійний.

3. Як тільки масло розтопити, всипте крупу і, постійно помішуючи, обсмажте на середньому вогні пару хвилин.

4. Воду доведіть до кипіння. Тонкою цівкою влийте в каструлю з крупою.

5. Додайте щіпку солі і варіть на повільному вогні близько 15 хвилин, безперервно помішуючи. Вона не повинна бути занадто густий, так що в процесі, можливо, буде потрібно ще трохи води.

6. Сир тим часом натріть на тертці.

7. Невеликими порціями відправте його в каструлю. Залиште на вогні ще на пару хвилин, поки сир не розплавиться повністю.

Ось такий варіант, як зробити кукурудзяну кашу з сулугуні. Подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти